Ξεκίνησε η πρώτη ατομική έκθεση του γλύπτη-ζωγράφου Τριαντάφυλλου ΡάπτηΞεκίνησε την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 η πρώτη ατομική έκθεση του γλύπτη-ζωγράφου Τριαντάφυλλου Ράπτη στην αίθουσα «Θεόδωρος Στάμος», πλατεία Μαρκά στην πόλη της Λευκάδας. Η έκθεση λειτουργεί 10.00 -14.00 το πρωί και 19.00-23.00 το βράδυ.

Εκτίθενται έργα γλυπτικής και ζωγραφικής εμπνευσμένα από τη φύση και δημιουργημένα με διάφορα υλικά: ξύλο, πέτρα, μάρμαρο, κόκκαλο. Σύμφωνα με τον ίδιο τον καλλιτέχνη, η περιοχή στην οποία μεγάλωσε και κατοικεί, δηλαδή οι εκβολές του ποταμού Αχελώου και η λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου-Αιτωλικού, υπήρξε η πηγή έμπνευσης για τις δημιουργίες του, καθώς χαρακτηρίζεται από μια άγρια και ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, γεγονός που δικαιολογεί και τον τίτλο της έκθεσης: “WILD WEST GR”, «Άγρια Δύση της Ελλάδας».

Η έκθεση παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και πρωτοτυπία. Αξίζει πραγματικά να την επισκεφθεί κάποιος.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21361 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.