Νυφικό Μακιγιάζ με Αερογράφο: Όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις… – της Δέσποινας Κούρμπεη


Νυφικό Μακιγιάζ με Αερογράφο.
Καλά διάβασες. Το ξέρω έχεις πολλά να ρωτήσεις: τι είναι αερογράφος, τι αποτέλεσμα δίνει, πόσο διαρκεί πόσο κοστίζει, και άλλα πολλά. Πάμε να τα πάρουμε ένα-ένα με τη σειρά!

Ερώτηση: τι είναι ο Αερογράφος;
Απάντηση: Ο Αερογράφος ή καλύτερα ένα σύστημα Αερογράφου αποτελείται από ένα κομπρεσέρ το οποίο παράγει αέρα  (υπάρχουν άπειρα μεγέθη και εταιρείες) και ένα πιστόλι αερογράφου (υπάρχουν άπειρα είδη και στα πιστόλια αερογράφου ανάλογα με την χρήση και την προτίμηση του επαγγελματία) μέσα από το οποίο περνάει ο αέρας καθώς επίσης και το ειδικό makeup για αερογράφο .

Ερώτηση: Δηλαδή πως γίνεται το Μακιγιάζ με Αερογράφο;
Απάντηση: Το μακιγιάζ γίνεται μέσω ψεκασμού. To makeup ψεκάζεται στο πρόσωπο από μικρή απόσταση και η πελάτισσα έχει μία ευχάριστη άισθηση αέρα στο πρόσωπό της. Μπορούμε να κάνουμε βάση, μακιγιάζ ματιών, ρουζ ακόμα και μακιγιάζ χειλιών με την βοήθεια του αερογράφου!

Ερώτηση: Και τι το ξεχωριστό έχει το Μακιγιάζ με Αερογράφο; Γιατί να προτιμήσω να κάνω το Νυφικό μου Μακιγιάζ με Αερογράφο;
Απάντηση: Παρέχει πολύ καλή κάλυψη με εφέ πορσελάνης! Δίνει ένα πορσελάνινο εφέ στο δέρμα χωρίς να το βαραίνει καθώς ψεκάζουμε το υλικό μέσα από βελόνα και επίσης ανάλογα με το υλικό που χρησιμοποιεί η makeup artist μπορεί να είναι αδιάβροχο για παραπάνω από 12 ώρες! Είναι ιδανική τεχνική δηλαδή για το Νυφικό σου Μακιγιάζ καθώς έχει ωραίο αποτέλεσμα, φωτογραφίζεται τέλεια και η διάρκειά του είναι απίστευτη!

Ερώτηση: Πόσο κοστίζει το Νυφικό Μακιγιάζ με Αερογράφο;
Απάντηση: Το κόστος του Νυφικού Μακιγιάζ με Αερογράφο εξαρτάται από το πόσο το τιμολογεί η κάθε makeup artist. Κατά γενικό κανόνα είναι λίγο πιο ακριβό από ένα απλό Μακιγιάζ ή Νυφικό Μακιγιάζ καθώς ο εξοπλισμός και τα υλικά είναι πολύ πιο ακριβά από το κανονικό μακιγιάζ. Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ κατά κορον στις νύφες του καλοκαιριού καθώς όσο και να ιδρώσουν, το μακιγιάζ δεν αλλοιώνεται καθόλου ακόμα και μετά από 10-15 ώρες!

About Ομάδα Σύνταξης 27530 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.