Νίκος Ρωμανός στον Prisma 91,6: “Η κυβέρνηση χειρίστηκε με απίστευτο κυνισμό την τραγωδία στο Μάτι.”Τις πολιτικές εξελίξεις σχολίασε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός.

Αναφερόμενος στο μείζον θέμα της τραγωδίας που βιώσαμε στο Μάτι Αττικής πριν από 2 εβδομάδες, ειδικά για το κομμάτι διαχείρισης της τραγωδίας από την κυβέρνηση, επανέλαβε την δήλωση της εκπροσώπου τύπου Μαρίας Σπυράκη, ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση παίζουν μουσικές καρέκλες, αναφερόμενος στις πολύ καθυστερημένες πρώτες κινήσεις στο επίπεδο των δήθεν παραιτήσεων–κατατομήσεων και στον επικείμενο ανασχηματισμό, που ακούγεται ότι έχουμε μπροστά μας.

Όπως ανέφερε ο κ Ρωμανός είναι πρωτόγνωρο για μία Δυτική χώρα να περιμένει ακόμα τον ονομαστικό κατάλογο των νεκρών, καθώς όλα αυτά μαζί με τα κωμικοτραγικά σόου, όπως την συνέντευξη τύπου την τέταρτη  ημέρα, είναι μέσα στο πλαίσιο της προσπάθειας συγκάλυψης που γίνεται με μόνο στόχο να κρυφτούν οι ευθύνες, αλλά και μιας ανικανότητας διαχείρισης της κατάστασης αυτής.

Η κυβέρνηση χειρίστηκε με απίστευτο κυνισμό την όλη τραγωδία στο Μάτι ανέφερε ότι ο Ρωμανός, φέρνοντας για παράδειγμα τη συμπεριφορά του κυρίου Καμένου, του κυρίου Πολάκη, αλλά και την κυρία Δούρου που είπε ότι έτυχε η στραβή στην βάρδια της.

Όλες οι συμπεριφορές εκτός τις κωμικό τραγική διάστασης, αποτελούν ύβρη για ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή και σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας της τεράστιας ανικανότητας που επέδειξε η κυβέρνηση.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21361 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.