Νίκη Λευκάδας: Άσχημη ήττα από τον Βύρωνα


Πολύ άσχημη εμφάνιση από την Νίκη Λευκάδας, που υπέστη την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της στην Α1 Γυναικών.

Από την αρχή του αγώνα ο Αθηναϊκός ήταν καλύτερος, με την Αμερικανίδα McCay να είναι ασταμάτητη και να κάνει ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Η ομάδα μας ήταν πολύ κακή και δεν μπόρεσε να φανεί καθόλου ανταγωνιστική.

Δεκάλεπτα: 25-16, 47-30, 67-44, 93-62.
Αθηναϊκός (Καλογερόπουλος): Τζανετάτου, Στούπα, Δορδοκίδη, Κόνιαλη 12, Λιτλ 13 (23 ριμπ.), Σλούκα 18 (5), Σουάν 16, Μακέι 34 (4).
Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Σπηλιώτης, Τελίδου (1), Τσινέκε 20 (1), Ουάτιτεντ 16, Τσαμπούρη, Ντάναμ 6, Όστρια 7, Τσέρου 3 (1), Κοντογεώργου.

Την ακόλουθη δήλωση έκανε ο προπονητής μας κ. Δουβίτσας μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Αθηναϊκό στον Βύρωνα:

«Είμαι δέκα χρόνια στην Νίκη Λευκάδας και η ομάδα αυτή μου δίνει την ευκαιρία να είμαι προπονητής σε μια κατηγορία που θα ζήλευαν αρκετοί προπονητές. Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα και τον κόσμο για την εικονα που παρουσιάζουμε. Αυτό που πρέπει να γίνει αυτή τη στιγμή είναι να μείνουμε ήρεμοι, γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Πρωτέα στην Λευκάδα και μέσα στις διακοπές να κάνουμε τις αλλαγές που απαιτούνται για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

About Ομάδα Σύνταξης 28478 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.