Νέο γιατρό-οπλίτη για το Μεγανήσι ζητεί ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς από τους υπουργούς Υγείας και ΆμυναςΤην άμεση τοποθέτηση νέου γιατρού-οπλίτη στο Μεγανήσι, ζητεί ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς από τους υπουργούς Υγείας και Εθνικής Άμυνας, με αναφορά που κατέθεσε στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.
Ο κ. Καββαδάς, με την αναφορά διαβιβάζει έγγραφο του Δημάρχου Μεγανησίου, στο οποίο σημειώνεται ότι η θητεία του οπλίτη-γιατρού που υπηρετεί στο νησί, βάσει του Ν. 4361/2016, ολοκληρώνεται στα τέλη Νοεμβρίου 2018, ζητώντας την έναρξη των διαδικασιών για την άμεση τοποθέτηση νέου γιατρού-οπλίτη.
Ο βουλευτής υπενθυμίζει το πρόβλημα με την υποστελέχωση ιατρικού προσωπικού στο νησί, δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή οι ανάγκες καλύπτονται από έναν γενικό γιατρό, ενώ οι δύο αγροτικοί γιατροί που υποχρεούται η Πολιτεία να παρέχει στους κάτοικους του Μεγανησίου, έχουν αποσπαστεί στο ΓΝ Λευκάδας.
Ως εκ τούτου καταλήγει ο κ. Καββαδάς «είναι κρίσιμο όπως εξεταστεί άμεσα η τοποθέτηση νέου οπλίτη-γιατρού στο νησί, βάσει των ρυθμίσεων της παρ. 1 του άρθρου 8 του Ν. 4361/2016, προκειμένου να μην υπάρχει έλλειψη ιατρικού προσωπικού και να καλύπτονται οι ανάγκες των κατοίκων σε ιατρικές υπηρεσίες».

anafora bouleyti lefkadas oplitis giatros

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21330 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Ως προσπάθεια δεν έχεις σύμμαχο την κυβερνητικό team .
  Και θα περάσει κάποιος χρόνος γιατί ο βουλευτής ως εκπρόσωπος πολιτών το 2018 δεν έχει σύμμαχο την τωρινή κυβέρνηση.
  Η εξήγηση δεν έχει καθόλου βάση στην κομματική ένταξη , γιατί οι βουλευτές εκπρόσωποι είναι , ή πρέπει να είναι, ισότιμοι σε επίπεδο κοινωφελούς εκπροσώπησης. Για τούτο και κοινοβουλευτισμός. Και βουλευτής της συμπολίτευσης να ήταν πάλι το ίδιο θα ετύγχανε.
  Το όλο ζητούμενο έχει άλλες κοινωνιομετρικές διαστάσεις και ιδεολογικές και ατομικές ορισμένων – όχι όλων – που αποτελούν το κυβερνητικό κόμμα. Και θα πάρει χρόνο να κατανοούνται- όσο και αν τις αισθάνονται οι πολίτες- αυτές οι διαστάσεις- διότι κατανοούνται μόνο απ τα αποτελέσματα που παράγουν στο χρόνο.
  Γιατρός στο Μεγανήσι, έστω και ως στρατιωτική θητεία, είναι απ τα κυβερνητικά ανέκδοτα.
  Δεν θάχει βοήθεια ο Βουλευτής της Λευκάδας ίδεολογία για την υγεία και την κοινωνία του τωρινού κουβέρνου.
  Ο Πρεβεζάνος το απεκάλυψε

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.