Νέα σύλληψη του ιδιοκτήτη ομπρελοκαθισμάτων στο Πόρτο Κατσίκι με παρέμβαση του Δημάρχου Λευκάδας.

Δεν έχουν περάσει λίγες εβδομάδες από την συντονισμένη προσπάθεια της δημοτικής αρχής για να μπει μια τάξη στο ανεξέλεγκτο τοπίο στην παραλία Πόρτο Κατσίκι, όταν μαζεύτηκαν 130 ξαπλώστρες και 50 περίπου ομπρέλες, παρουσία μάλιστα αυξημένης αστυνομικής δύναμης, ωστόσο  ο ιδιοκτήτης λίγες μέρες μετά  ξαναέβαλε ξαπλώστρες σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lefkadatoday ο δήμαρχος Λευκάδας Κώστας Δρακονταειδής επικοινώνησε με την Αστυνομία καταγγέλλοντας το γεγονός η οποία με την σειρά της   συνέλαβε ξανά τον υπεύθυνο.

 

Αξίζει να υπογραμίσουμε ότι υπάρχει απόφαση ανάκλησης της άδειας από την Κτηματική υπηρεσία ενώ στις αρχές Αυγούστου είχαν σημειωθεί επεισόδια.

Είναι αλήθεια ότι σύσσωμη η κοινωνία της Λευκάδας αλλά και όσοι αγαπούν το νησί επιθυμούν να επικρατεί η νομιμότητα, καθώς κάποιοι είχαν ξεπεράσει τα όρια.

Για άλλη μια φορά το  παιχνίδι «κλεφτες και αστυνόμοι» που ανέφερε ο αντιδήμαρχος Μάρκος Νικητάκης συνεχίζεται, ωστόσο η κίνηση αυτή του δημάρχου ας ελπίσουμε ότι θα έχει κατασταλτικά αποτελέσματα σε όσους γράφουν τις αποφάσεις στα παλιά τους τα παπούτσια.

Μάρκος Νικητάκης: Στο θέμα συμμόρφωσης των παραλιών το παιχνίδι “Κλέφτες και Αστυνόμοι δεν είναι τόσο απλό.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Παναγιώτης Κουνιάκης 287 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.