Νέα αεροπορική σύνδεση Ακτίου με Κύπρο


TUS: Ανοίγει φτερά για Σκιάθο, Κω, Λευκάδα με €99

Η TUS Airways γιορτάζει δύο χρόνια λειτουργίας και προσφέρει 5000 εισιτήρια στην τιμή των 99 Ευρώ.

Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways: «Τhe Ultimate Schedule» συνεχίζει να αναπτύσσεται, επεκτείνοντας τα δρομολόγια της με νέες απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα προς τρία ελληνικά νησιά: τη Σκιάθο, την Κω και τη Λευκάδα (μέσω του αεροδρομίου της Πρέβεζας). Έτσι οι Κύπριοι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν μερικά από τα πιο δημοφιλή και όμορφα ελληνικά νησιά, απολαμβάνοντας το βολικό πρόγραμμα και την άνεση με τα οποία η TUS Airways έχει γίνει ταυτόσημη.

Τα νέα εποχιακά δρομολόγια από τη Λάρνακα θα ξεκινήσουν στις αρχές Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν το τέλος του Αυγούστου. Η TUS Airways θα προσφέρει δύο πτήσεις την εβδομάδα προς κάθε νησί, κάθε Τρίτη και Σάββατο, και τα νέα δρομολόγια θα προστεθούν στον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό απευθείας πτήσεων που η TUS προσφέρει ολόχρονα από τη Λάρνακα προς το Τελ Αβίβ, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Ρώμη και την Αλεξανδρούπολη.

Οι πτήσεις της εταιρείας στους εν λόγω προορισμούς θα εκτελούνται από τα ιδιόκτητα της τζετ Fokker 70 και Fokker 100. Τα τζετ Fokker θεωρούνται εξαιρετικά αξιόπιστα και γρήγορα αεροπλάνα και -εκτός από την TUS Airways- αποτελούν βασική προτίμηση και αναπόσπαστο κομμάτι του στόλου διεθνώς αναγνωρισμένων αερογραμμών.

Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται να επισκεφθούν τα τρία πανέμορφα αυτά νησιά κατά τους μήνες του καλοκαιριού μπορούν επίσης να εκμεταλλευτούν την ειδική προσφορά της TUS για τον εορτασμό δύο χρόνων επιτυχούς λειτουργίας και σταθερής ανάπτυξης. Η προσφορά θα τρέξει από τις 16 Μαρτίου μέχρι το τέλος του μήνα και μέσω αυτής η TUS θα παρέχει 5000 εισιτήρια προς/από τους εν λόγω προορισμούς (Σκιάθο, Κω και Λευκάδα) καθώς και προς τα Ιωάννινα και την Αλεξανδρούπολη, στην τιμή των 99 Ευρώ το καθένα για μονή διαδρομή, συμπεριλαμβανομένων και των φόρων.

Η TUS Airways προσφέρει ένα καινοτόμο μοντέλο αεροπορικών ταξιδιών για τα δεδομένα της περιοχής, με ευέλικτο πρόγραμμα και βολικές ώρες αναχώρησης για τους επιβάτες, νωρίς το πρωί, το μεσημέρι και αργά το βράδυ. Το μήνυμα «Τhe Ultimate Schedule” αποτελεί τη φιλοσοφία της εταιρείας, που στοχεύει να συνδέσει την Κύπρου με τις γειτονικές χώρες στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω καθημερινών πτήσεων, προσφέροντας όλες τις ανέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η κεντρική βάση της TUS Airways είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και στα σχέδια της είναι να προσφέρει πτήσεις σε 16 προορισμούς εντός του 2018.

ΠΗΓΗ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21439 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.