“Μουσική Άνοιξη 2018” από το Μουσικό σχολείο Λευκάδας


Το Σχολείο μας, συμπληρώνοντας φέτος 25 χρόνια από την ίδρυσή του, διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σειρά εκδηλώσεων με το γενικό τίτλο «Μουσική Άνοιξη 2018».

Η φετινή «Μουσική Άνοιξη», που ξεκινάει το Σάββατο 17 Μαρτίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 23 Μαίου, περιλαμβάνει συναυλίες φιλοξενούμενων Μουσικών  Σχολείων, φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου καθώς και καθηγητών και μουσικών συνόλων του Σχολείου μας.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα που βασίζεται αποκλειστικά στη διάθεση για προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα και στη δημιουργικότητα της σχολικής μας κοινότητας και που φιλοδοξεί να εδραιωθεί ως ένα σημαντικό ετήσιο παιδαγωγικό και καλλιτεχνικό γεγονός για τη Λευκάδα αλλά και για την ευρύτερη περιοχή.

Καλούμε τους φίλους της μουσικής να στηρίξουν  με την παρουσία τους όλες τις εκδηλώσεις, η είσοδος στις οποίες θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ο Διευθυντής,

Κονιδάρης Νικόλαος

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21361 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.