Μια ολόκληρη χρονιά σε 159 δευτερόλεπτα! [vid]


Πόσες ιστορίες, ευχάριστες και μη χωράνε σε κάτι λιγότερο από τρία λεπτά ενός βίντεο; Πολλές, αφού η δύναμη της εικόνας είναι… μη μετρήσιμη!
Τι συνέβη το 2017; Στην ερώτηση αυτή δεν θα μπορούσε να απαντήσει κάποιος καλύτερα από όσο αυτό το βίντεο. Είναι ένα βίντεο διάρκειας μόλις δύο λεπτών και τριάντα εννέα δευτερολέπτων.

Όλα σε ένα βίντεο!
Στο οποίο όμως «χωρά» μια ολόκληρη χρονιά. Με γεγονότα συγκλονιστικά, ευχάριστα, δυσάρεστα, εντυπωσιακά, εξοργιστικά, συγκινητικά… Απ’ όλα!

Όλα όσα έγιναν τη χρονιά που φεύγει, αποτυπώθηκαν στους φακούς των φωτογράφων της Eurokinissi, με το βίντεο αυτό να τα παρουσιάζει όλα μαζί.

Το ρητό λέει «μια εικόνα χίλιες λέξεις» και εφόσον το βίντεο «κατακλύζεται» από εικόνες, οτιδήποτε παραπάνω ειπωθεί, είναι μάλλον περιττό!

Απολαύστε το:

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25606 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.