Μια ημέρα κατασκήνωση για γονείς…Όπως κάθε χρόνο, και οι γονείς θα έχουν για μια μέρα τη δική τους Κατασκήνωση!

Θα έχει και φέτος τη μορφή μιας μονοήμερης εκδρομής για όλη την οικογένεια! Απευθύνεται κατ’ αρχάς στους γονείς των κατασκηνωτών, μπορούν όμως να συμμετάσχουν και όσοι προβληματίζονται γύρω από την αγωγή των παιδιών μας και θα ήθελαν να χαρούν αυτή την όμορφη οικογενειακή – κατασκηνωτική εμπειρία.

Έτσι, την ερχόμενη Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 θα ταξιδέψουμε μέχρι τη λίμνη του Ζηρού, κοντά στη Φιλιππιάδα, στους άνετους χώρους της παλαιάς Παιδόπολης του Ζηρού.

Εκεί θα απολαύσουμε μικροί και μεγάλοι την ψυχαγωγία, κοινό γεύμα, δραστηριότητες μέσα στη φύση, περίπατο γύρω από τη λίμνη, ευκαιρίες διαλόγου με τη συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου.

Αναχώρηση: στις 10.30 π.μ. από τον Ιερό Ναό της Παναγίας στο Νυδρί ή 11.00 π.μ. από το παλιό Δημαρχείο της Λευκάδας και επιστροφή γύρω στις 9 το βράδυ.

Νέοι άνθρωποι θα φροντίζουν για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, ώστε να μπορούν οι γονείς απερίσπαστοι να χαρούν την Κατασκήνωσή τους!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 στο Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως (τηλ.: 2645022415, εσ.: 21-23 και 6974795265).

– Βίντεο από την «Ημέρα για τους γονείς στην Κατασκήνωση 2013» και άλλες τέτοιες ημέρες μπορεί να αναζητήσει κανείς στο κανάλι της Ι. Μ. Λευκάδος & Ιθάκης στο “Youtube”, στο σύνδεσμο: https://youtu.be/MTB95BNhoPg

Λευκάδα, 9 Οκτωβρίου 2018

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21361 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.