Με επιτυχίες ξεκίνησε το 2018 για το αγωνιστικό τμήμα του ΑΣΛ Φίλανδρου


sdr

Με επιτυχία το νέο έτος για τον Φίλανδρο…

Με επιτυχίες ξεκίνησε το 2018 για το αγωνιστικό τμήμα του ΑΣΛ Φίλανδρου

Μεγάλη επιτυχία είχε η συμμετοχή του αγωνιστικού τμήματος του ΑΣΛ Φίλανδρος στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, στα πλαίσια της προετοιμασίας του για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κλειστού Στίβου και Ανωμάλου Δρόμου που θα γίνουν μέσα στον Φεβρουάριο.

Συγκεκριμένα συμμετείχε με 5 αθλητές και αθλήτριες  στον 1ο Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου στα Γιάννενα που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στους καλύτερους συναθλητές τους της Περιφέρειας μας.

Ειδικότερα και με τη σειρά που αγωνίστηκαν:

Η πρωτοεμφανιζόμενη σε επίσημο αγώνα Δανάη Λάμπρη κέρδισε με διαφορά τα 1000μ. Παγκορασίδων Β΄ με την πολύ καλή επίδοση 3΄35΄΄ σε μια ιδιαιτέρως δύσκολη πίστα και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο Πέτρος Πανάκης σταθερός όπως πάντα, ήταν 2ος στα 1000μ. Παμπαίδων Β΄ με επίδοση 3΄32΄΄.

Η Ευδοξία Κουρέτση αγωνίστηκε στα 3000μ Κορασίδων και κατέλαβε την 3η θέση με επίδοση 14΄ 01΄΄ , αν και επταθλήτρια – ακοντίστρια.

Ο Δημήτρης Κατωπόδης ήταν 5ος στα 3000μ. Παίδων με 11΄ 15΄΄ παρόλο που τώρα ξεκινάει την προετοιμασία για το Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου.

Ο Ευστάθιος Χαμοσφακίδης τέλος, ξεπερνώντας τις μικροε­νοχλή­σεις που είχε στο πόδι και αγωνιζόμενος όπως πάντα με ψυχή, ήταν 2ος στα 5000μ Εφήβων με επίδοση 17΄33΄΄.

Οι παραπάνω επιδόσεις αφήνουν μεγάλη αισιοδοξία για την φετινή αγωνιστική χρονιά και πεποίθηση ότι ο ΑΣΛ ΦΙΛΑΝΔΡΟΣ θα συνεχίσει την από τριετίας άνοδο του στην Πανελλήνια Κατάταξη Σωματείων του ΣΕΓΑΣ, όντας ένας από τους μόνο 3 συλλόγους της Δυτικής Ελλάδας που σημείωσαν συνεχή άνοδο στην κατάταξη, αλλά και ο Σύλλογος με την μεγαλύτερη ποσοστιαία άνοδο.

Και επειδή τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατόν χωρίς τη στήριξη των χορηγών μας, ο ΑΣΛ Φίλανδρος νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει για μία ακόμη φορά τους:

 • Daglas Trade Group
 • Αστέρια Μεγανήσι
 • Λατομεία Σολδάτος
 • PROFI Τεχνικό Super Market
 • La Piazza Cafe
 • Katsenos CollezioneΚατάστημα Ανδρικών Ενδυμάτων
 • O2 Κατάστημα Αθλητικών Ειδών
 • Butterfly Shoes & Kids wear
 • Express Market
 • ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ ΑΣ-Κ
 • ΚΤΕΛ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
 • PHYSICAL FITNESS γυμναστήριο

cofcofcofcof

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21996 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.