Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Πανιόνιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η ΠΙΝ- Το κύπελλο σήκωσε η ΕΠΣ Πρέβεζας-ΛευκάδαςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Πανιόνιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η ΠΙΝ- Το κύπελλο σήκωσε η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018 το «3ο Πανιόνιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς-Ιθάκης», το οποίο διοργάνωσε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με τις ΕΠΣ Κέρκυρας, Κεφαλονιάς- Ιθάκης,  Πρέβεζας- Λευκάδας και Ζακύνθου.

 

Οι μικτές ομάδες νέων από τις ΕΠΣ των νησιών του Ιονίου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ωστόσο το κύπελλο σήκωσε η ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, η οποία αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 3-2 στον τελικό που διεξήχθη με την ΕΠΣ Κεφαλονιάς – Ιθάκης κατακτώντας το τρόπαιο!

 

Τον τελικό που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο, στο Βαθύ Ιθάκης, παρακολούθησε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, ο οποίος και βράβευσε τη νικήτρια ομάδα. Κατά το χαιρετισμό του ο κ. Γαλιατσάτος συνεχάρη όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους τονίζοντας ότι «η στήριξη και η εξάπλωση του αθλητισμού αποτελεί βασικό στόχο της πολιτικής μας, διότι θέλουμε τα παιδιά να έρχονται σε επαφή με τα οφέλη της άθλησης από όσο το δυνατόν μικρότερη ηλικία. Το τουρνουά που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έχει μεγάλη σημασία για τις ΕΠΣ και ενισχύει τη συνοχή των νησιών μας, την οποία επιδιώκει η ΠΙΝ».

 

Το παρόν στους αγώνες έδωσαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Έπαρχος Ιθάκης Σπύρος Τσιντήλας, καθώς και ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας.

Η αυλαία του διήμερου τουρνουά άνοιξε την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 από το δημοτικό γήπεδο «Αγ.Αντωνίου» Ληξουρίου Κεφαλονιάς με τον αγώνα ΕΠΣ Κεφαλονιάς – Ιθάκης  – ΕΠΣ Ζακύνθου και σκορ 3-0.

Ακολούθησε στο ίδιο γήπεδο ο αγώνας ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας – ΕΠΣ Κέρκυρας  με σκορ 2-0.

Στον μικρό τελικό η ΕΠΣ Κέρκυρας επικράτησε της ΕΠΣ Ζακύνθου με σκορ 2-1 και βρέθηκε στην τρίτη θέση.

Η επόμενη διοργάνωση του Πανιόνιου Τουρνουά Ποδοσφαίρου, πρόκειται να φιλοξενηθεί στη Ζάκυνθο, ύστερα από συνεννόηση των ΕΠΣ με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

 

About Ομάδα Σύνταξης 28478 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.