Με δημόσια συζήτηση και συνθήματα υπέρ μιας ελεύθερης παραλίας στο Μύλο η συγκέντρωση στην Κεντρική πλατεία των κατοίκων-video-Με κεντρικό σύνθημα”οι παραλίες είναι δημόσιο αγαθό, πάρτε τα χέρια σας από την παραλία Μύλος”, μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Άγιος Νικήτας διαμαρτύρονται για την μίσθωση της παραλίας από ομπρελοκαθίσματα και ξεκινάνε δημόσιο διάλογο, καθώς και ενημέρωση για ένα θέμα που μονοπωλεί την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα.

 

Αυρίο θα πραγματοποιηθεί στις δέκα το πρωί νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην παραλία στις δέκα το πρωί, καθώς και νέα συγκέντρωση την Τετάρτη έξω από τα γραφεία της Κτηματικής Υπηρεσίας στις έντεκα το πρωί.

Εκπρόσωπος του νεοσύστατου πολιτιστικού και εξωραϊστικου συλλόγου Αγίου Νικήτα θα μιλήσει για το πλαίσιο δράσης στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 την Δευτέρα στις 18:00 το απόγευμα.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26138 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.