Μετατέθηκαν οι εκλογές των Ιατρικών Συλλόγων για τον Μάιο του 2018

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία με την οποία γίνεται τετραετής η θητεία των Διοικητικών Συμβουλίων των Ιατρικών Συλλόγων κι έτσι οι εκλογές για ανάδειξη ΔΣ θα γίνουν την άνοιξη του 2018.

Την τετραετή θητεία είχε προτείνει η Γενική Συνέλευση του ΠΙΣ που είχε συγκληθεί με αντικείμενο τη μεταρρύθμιση της Ιατρικής Νομοθεσίας, η οποία ως γνωστόν ανάγεται σε νομοθετήματα Μεταξά και σε Βασιλικά Διατάγματα.

Βάση λοιπόν του εγγράφου του Υποργού Υγείας με αρ.πρωτ.3681 της 21/9/2017 προς τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και το έγγραφο αυτού με αρ.πρωτ.2069 της 21/9/2017 πρός τους Ιατρικούς Συλλόγους,κάθε ενέργεια για διενέργεια αρχαιρεσιών,είναι χωρίς περιεχόμενο.Πιθανή ημερομηνία εκλογών είναι πλέον ο Μάιος του 2018.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20160 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.