Μαριάννα Καρφάκη: “Εδώ και χρόνια δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτή η εικόνα με τις ομπρέλες στο Πόρτο Κατσίκι.”


Τις τελευταίες εξελίξεις με τα  ομπρελοκαθίσματα στο Πόρτο Κατσίκι σχολίασε στο δημοτικό συμβούλιο η Μαριάννα Καρφάκη.

“Αυτό που είδα, οι ομπρέλες που ήταν όλες διαφημιστικές, ξεβαμμένες δεμένες με σύρματα, με αντένες χαλασμένες με τρομοκράτησε, καθώς δεν είχα πάει τελευταία στο Πόρτο Κατσίκι.”

“Εκτός από την παραβατικότητα, του να καταλαμβάνεται αρκετά περισσότερος χώρος, για αυτό είναι υπεύθυνη η Κτηματική υπηρεσία του δημοσίου, που στο δημοτικό συμβούλιο ήρθε και είπε ότι  έχει υποχρέωση να εφαρμόζει τον νόμο για κάποια άλλη περίπτωση, εκεί που είχε υποχρέωση εδώ και μια  εικοσαετία να τον εφαρμόζει δεν το έχει πράξει και  αυτό φαίνεται εκ του αποτελέσματος.

Αν το είχε πράξει δεν θα υπήρχε  αυτή η εικόνα στις παραλίες μας,  ούτε ως προς την έκταση που πιάνουν οι ομπρέλες, αλλά και ως προς την εικόνα και την αισθητική.

Το ίδιο συμβαίνει και στον Γιαλό με κάποιες παρατημένες καντίνες, διαφημιστικές ομπρέλες, που κινδυνεύεις να ξαπλώσεις και να τραυματιστείς από τα σύρματα.

Η Λευκάδα το δημοτικό συμβούλιο, η παράταξή μας δεν είμαστε καλυμμένοι με το να βλέπουμε μία επιχείρηση να μαζεύονται 10 ξαπλώστρες, οι οποίες και σήμερα είναι στη θέση τους και θέλουμε επιτυχία σε αυτό το εγχείρημα.”

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21416 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.