Μαζικό ΟΧΙ στις ξαπλώστρες στο Μύλο – Αύριο στις 10 το πρωί στα γραφεία της ΚτηματικήςΔεκάδες κάτοικοι, φίλοι της παραλίας του Μύλου, φορείς και αιρετοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προέδρου του Αγίου Νικήτα, Ν. Φίλιππα, και βρέθηκαν σήμερα στην πλατεία της εκκλησίας του χωριού για να καθορίσουν τις παραπέρα κινήσεις τους προκειμένου να φύγουν οι ξαπλώστρες από την παραλία του Μύλου.

Ο δήμαρχος τόνισε την αντίθεσή του για ότι έγινε, αν και μέρος από το παράβολο, που πλήρωσε ο ιδιοκτήτης πήγε στα ταμεία του δήμου και μετά από τα όσα έγιναν όφειλε να το γνωρίζει.

Επίσης ο δήμος θα πρέπει να εξετάσει το γεγονός  της άδειας που δόθηκε από την υπηρεσία του για την πέργκολα που προσπάθησε να φτιάξει στην παραλία ο ίδιος ιδιοκτήτης.

Στην έκτακτη αυτή συνέλευση παρόντες ήταν ο αντιπεριφερειάρχης, ο βουλευτής , αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων.

Αποφασίστηκε αύριο (Δευτέρα)  το πρωί στις 10 να βρεθούν όλοι στα γραφεία της Κτηματικής (απέναντι από το Gelatopolis στην κεντρική αγορά) για συνάντηση με την προϊσταμένη της Κτηματικής και η συνέχεια φυσικά να δοθεί στα γραφεία της ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου) όπου θα ζητηθεί συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Γιώργο Τερζάκη. Αν χρειαστεί θα φτάσει το θέμα μέχρι τον αρμόδιο Υπουργό, Ε. Τσακαλώτο.

Πηγή:Lefkadapress

 

About Ομάδα Σύνταξης 27514 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.