Μέχρι και τις 3-11-2017 οι αιτήσεις υποψηφιότητας για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Λευκάδας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Λευκάδας υπενθυμίζει στα μέλη του φορέα ότι οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 και από ώρα 09:00 π.μ έως 18:00 μ.μ στα γραφεία του Επιμελητηρίου (Γολέμη 5-7, 2ος Όροφος – Αίθουσα Εκδηλώσεων ), επισημαίνει τα εξής:

Μέχρι και την 3-11-2017 (30 ημέρες πριν τις εκλογές), ημέρα Παρασκευή και συγκεκριμένα από τις 08.30 έως και τις 15.00, το πρωτόκολλο της Εκλογικής Επιτροπής θα δέχεται τις αιτήσεις υποψηφιότητας από τους Επικεφαλής των Συνδυασμών των υποψηφίων συμβούλων.

Υποψηφιότητες που για οποιαδήποτε λόγο κατατίθενται μετά την ανωτέρω προθεσμία απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες. Οι αιτήσεις περιλαμβάνουν τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, επάγγελμα, την επιχείρηση από την οποία ο υποψήφιος αντλεί το δικαίωμα να είναι εκλογέας και εκλόγιμος, το συνδυασμό στο οποίο μετέχει ο υποψήφιος και τα στοιχεία του επικεφαλής του συνδυασμού, με αίτηση του οποίου υποβάλλονται οι υποψηφιότητες των υπολοίπων στην εκλογική επιτροπή.

Η αίτηση επίσης περιλαμβάνει επίσης τον τίτλο του συνδυασμού, ο οποίος μπορεί να είναι όνομα ή σύντομη φράση που να μην αντιβαίνει στο νόμο ή στα χρηστά ήθη. Δεν ανακηρύσσεται υποψήφιος όποιος περιλαμβάνεται σε περισσότερα από ένα ψηφοδέλτια συνδυασμών υποψηφίων (αρ. 7 π.δ. 372/1992 ως ισχύει).

Η Εκλογική Επιτροπή
του Επιμελητηρίου Λευκάδας

About Ομάδα Σύνταξης 27498 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.