Μέρος των εσόδων της παράστασης «Παράξενο Ζευγάρι» για την ανακούφιση των πληγέντων.. 

Λευκάδα 25-7-2017

 

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας και οι Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη έλαβαν κοινή απόφαση για την  διεξαγωγή της αποψινής θεατρικής παράστασης, «Παράξενο Ζευγάρι» (Ανοιχτό Θέατρο,  ώρα 21.30) και ανακοινώνουν ότι μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια, καθώς και το μίσθωμα ενοικίασης χώρου που καταβάλλει η επιχείρηση στο  Πνευματικό Κέντρο θα διατεθούν για την προμήθεια ειδών που θα υποδειχθούν από τους πληγέντες Δήμους, για την ανακούφιση των πυρόπληκτων από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής.

Ο Δήμος Λευκάδας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους πληγέντες Δήμους και αναμένει πληροφόρηση σχετικά με τα είδη που επιθυμούν να τους παρασχεθούν.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23198 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.