Μέλος πολιτικού συμβουλίου Ποταμιού Νίκος Βιτωράτος στον Prisma 91,6: Το διαζύγιο με ΚΙΝΑΛ δεν είναι μια ταφόπλακα σε μελλοντική συμπόρευση.Το διαζύγιο του Ποταμιού με το Κίνημα αλλαγής,  σχολίασε στον Prisma 91,6  το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του Ποταμιού Νίκος Βιτώρος.

“Το κίνημα αλλαγής και το ποτάμι είχαν κοινή αφετηρία, ωστόσο στην πορεία δεν συμφώνησαν για τον κοινό προορισμό”,  ανέφερε.

Μάλιστα ο ίδιος είπε ότι  αρχικά αυτή την πρωτοβουλία την είχε υποστηρίξει με ζέση, λέγοντας μάλιστα ότι ακόμα και τώρα θα υπήρχαν κάποια περιθώρια, αν οι προθέσεις ήταν ειλικρινείς.

“Αυτό που διαφάνηκε στην πορεία, ήταν ότι ένα μεγάλο ποσοστό στελεχών του ΠΑΣΟΚ, αυτό που στην ουσία ήθελε να δει ήταν ένα ΠΑΣΟΚ Plus, επάνω στον υπάρχοντα κομματικό μηχανισμό.”

Αντιστοίχως στο Ποτάμι εμείς είχαμε τις αυταπάτες μας ότι θα μπορούσε Το Ποτάμι να καθορίσει με απόλυτο τρόπο την φυσιογνωμία αυτού του φορέα. Στην πορεία  δεν τα βρήκαμε, ο πολιτικός χρόνος είναι ραγδαίος, δεν υπάρχουν πολυτέλειες για συζητήσεις επί συζητήσεων, επήλθε το διαζύγιο, κάθε διαζύγιο είναι αρνητικό, ωστόσο το Ποτάμι προχωρά στην επόμενη μέρα.

Μάλιστα ο κύριος Βιτώρος υπογράμμισε ότι ακόμα και στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν άνθρωποι και στελέχη που είναι φορείς ενός πραγματικά γνήσιου προοδευτικού τρόπου σκέψης, εκφράζοντας την επιθυμία να συναντηθούν μελλοντικά, λέγοντας ότι δεν πρόκειται για ένα διαζύγιο, ταφόπλακα στη  συμπόρευση, καθώς  κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει το πολιτικό μέλλον, εκτιμώντας ότι δεν είναι ένα κακό διαζύγιο, ωστόσο με μεγαλύτερη σοβαρότητα πρέπει να προσδιορίσουμε τη στάση μας για την επόμενη μέρα την οποία και προσδιόρισε.

About Ομάδα Σύνταξης 27555 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.