Μάρκος Νικητάκης: Στο θέμα συμμόρφωσης των παραλιών το παιχνίδι “Κλέφτες και Αστυνόμοι δεν είναι τόσο απλό.Στην τοποθέτηση του για το θέμα των παραλιών,  ο αντιδήμαρχος Μάρκος Νικητάκης είπε ότι εκτός από τις παρεμβάσεις της δημοτικής αστυνομίας, κάτι που δεν φαίνεται είναι και  οι  παρεμβάσεις  που γίνονται μέσω της αστυνομίας  ανέφερε ο αντιδήμαρχος Μάρκος Νικητάκης στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 13-08-2018.

«Οι εκθέσεις της αστυνομίας δεν γίνονται καθόλου τυχαία.» Στον ισχυρισμό του κ. Καββαδά να μην μισθώσουμε παραλίες είπε ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα, καθώς αν δεν μισθώσει ο δήμος, θα το πράξει η Κτηματική υπηρεσία η οποία έτσι και αλλιώς από πρώτη Απριλίου το πράττει.

Επίσης θύμισε ότι το 2016 δεν είχε μισθωθεί το Πόρτο Κατσίκι, έγιναν παρεμβάσεις και μαζεύτηκαν ξαπλώστρες και ήταν η ίδια κατάσταση ακριβώς με ότι είναι σήμερα, το ίδιο και στην παραλία “Γιαλός.”

Ο κύριος Νικητάκης είπε ότι γίνεται πλέον κατανοητό ότι η αρμοδιότητα του δήμου εξαντλείται στην ρουφιανά και την μεσιτεία.

Μάλιστα πριν κάνει αίτημα η Κτηματική για να μαζέψουν τις παράνομες ξαπλώστρες οφείλει η ίδια να στείλει  έγγραφο προς συμμόρφωση σε αυτούς, καθώς κάθε ένοχος έχει δικαίωμα συμμόρφωσης.

Μάλιστα την περασμένη Παρασκευή σε αυτοψία στο Κάθισμα τα πάντα ήταν πεντακάθαρα, γιατί είχε στείλει το έγγραφο η Κτηματική, ήταν λίγο πονηρεμένοι, πήγε το κλιμάκιο το πρωί, οργανώθηκε η επιχείρηση και όλα ήταν συμμορφωμένα.

Το βράδυ της επόμενης ημέρας ήταν και πάλι η ίδια κατάσταση. Αυτό είναι ένα παιχνίδι «κλέφτες και αστυνόμοι» δεν είναι τόσο απλό.

Επίσης πρέπει να γίνει αντιληπτή η προσπάθεια η οποία δεν φαίνεται με τον αντιδήμαρχο να καταγγέλλει το νομικό πλαίσιο το οποίο χαρακτήρισε «αισχρό» , λέγοντας ότι ο δήμαρχος πρέπει να είναι κυρίαρχος στον χώρο του.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21700 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. [Επίσης πρέπει να γίνει αντιληπτή η προσπάθεια η οποία δεν φαίνεται με τον αντιδήμαρχο να καταγγέλλει το νομικό πλαίσιο το οποίο χαρακτήρισε «αισχρό» , λέγοντας ότι ο δήμαρχος πρέπει να είναι κυρίαρχος στον χώρο του.]
    Στά πεζοδρόμια πού είναι κυρίαρχος ό Δήμαρχος , τί κάνει? Υπάρχει πεζοδρόμιο στήν Λευκάδα ? Κυριαρχία καί στίς παραλίες , στήν δική σας διάλεκτο σημαίνει αύξηση πελατών καί τίποτα αλλο δυστυχώς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.