Μάρκος Νικητάκης:” Δεν υπάρχουν ακίνητα του δήμου στην λίστα του ΕΤΑΔ, αλλά κάποια που διεκδικεί. Εξαιρούνται Ιχθυοτροφεία, θαλάσσιες-παραθαλάσσιες εκτάσεις, αρχαιολογικοί χώροι, συνθήκες natura”


Με αφορμή την λίστα που κυκλοφορεί ,εκατό ακίνητα που έχουν παραχωρηθεί στην ΕΤΑΔ από τον Δήμο Λευκάδας ο δημοτικός σύμβουλος Χριστόφορος Φρεμεντίτης ρώτησε να μάθει λεπτομέρειες αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Στην απάντηση του ο αντιδήμαρχος Μάρκος Νικητάκης είπε ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση παραχώρησης στην ΕΤΑΔ, απλά υπάρχει ένα ΦΕΚ που εκχωρεί το δικαίωμα στον υπουργό Οικονομικών αφού ελεγχθούν όλα αυτά τα ακίνητα του δημοσίου να πάνε στην ΕΤΑΔ.

Ωστόσο εξαιρούνται Ιχθυοτροφεία, θαλάσσιες-παραθαλάσσιες εκτάσεις, αρχαιολογικοί χώροι, συνθήκες natura και όλα αυτά τα ακίνητα πρέπει να κοσκινιστούν πριν δοθούν.

Ύστερα από αρκετό ψάξιμο είπε δεν είναι κάποια ακίνητα του δήμου, αλλά κάποια που ζητάει εδώ και τρία χρόνια και θα τα διεκδικήσουν πριν τα παραχωρήσουν, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι που θίγει τον δήμο αυτή την στιγμή.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22035 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

 1. Θα πουλήσουν ακόμα και τους βόλτους της Εγκλουβής.

 2. Θα εκχωρήσουν -πουλήσουν είναι το σωστό-και την πέτρινη περίτεχνη πρόσοψη των εκκλησιών και το μπρούτζινο κεφάλι του Νίκου Σβορώνου ώς προτομή στον Μαρκά, και για μάρμαρο την προτομή του Φίλιππα Πανάγου.
  Και να το θυμηθείς.
  Η ανησυχία δεν είναι το τι δεν πουλήσανε αλλά το τί και ποιά πουλήσανε.
  Και όσο νωρίτερα ανακαλυφθούν τι πουλήθηκε τόσο θετικότερα γιατί οι πολίτες θα ξέρουν με τι έχουν να κάνουν.
  Το ότι εκχωρούν -πουλάνε-με αριθμούς δήθεν κτηματολογίου χωρίς άμεση ονομαστικη αναφορά καταλαβαίνουν οι πολίτες τι σημαίνει : ” περάστε απ το τμήμα για υποθεσίν σας “”.
  Και κάτι άλλο .Γιατί αρχισανε τις εκχωρήσεις -πωλήσεις τον τελευταίο χρόνο πρίν τις εκλογές??
  Διότι ώς καταστολή υπολογίζουν διπλά:
  Ή να φοβηθούν οι πολίτες και να τους ξαναψηφίσουν ( σύμπτωμα 1965 -1967) ή αν οι πολίτες αντιδράσουν να παραδώσουν καμένη γη τιμωρώντας τους γιατί δεν τους ψήφισαν.
  Και οι εμπλεκόμενοι με τα δημοτικά να μην προσπαθούν να σνακαλύψουν τι δεν πουλήθηκε , γιατί αυτό είναι σκέτος επικοινωνισμός και κυβερνητική κατασταλτική καβάτζα.
  Αλλά να απαιτήσουν να μάθουν τι πουλήθηκε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.