Μάριος Ψάλτης στον Prisma 91,6 : Στην συνάντηση με τον κύριο Σκιαδαρέση δεν κάναμε κανένα λόγο για προβλήματα στην σίτιση του ΤΕΙ . Με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση του Επιμελητηρίου


Την έκπληξη του καθώς μετά την συνάντηση του προεδρείου του συλλόγου φοιτητών του ΤΕΙ Λευκάδας με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρη Σκιαδαρέση, στο δελτίο τύπου που εξεδόθη γίνεται  λόγος για προβλήματα στην σίτιση του ΤΕΙ, μετέφερε στον Prisma 91,6 ο πρόεδρος των φοιτητών Μάριος Ψάλτης.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρθηκε η σίτιση ως πρόβλημα από την στιγμή που εγώ ο ίδιος προσωπικά ανέφερα ότι η οικογένεια του κυρίου Σταύρακα προσφέρει στους φοιτητές καθημερινά γεύματα που δεν είναι ανάλογα της αξίας τους.» είπε.

«Η σύμβαση είναι πολύ χαμηλή σε σχέση με τα ανάλογα γεύματα, εμείς με τον κύριο Σταύρακα και τον μάγειρα έχουμε μια άριστη συνεργασία, τα προβλήματα του παρελθόντος έχουν ξεπεραστεί και τον ευχαριστούμε που μας στηρίζει αυτούς τους δύσκολους καιρούς, «συμπλήρωσε.

Παρόλο που η σύμβαση για την σίτιση είναι αρκετά χαμηλή, το αποτέλεσμα για τον αριθμό των φοιτητών μόνο θετικό μπορεί να είναι.

Στην συζήτηση με τον κύριο Σκιαδαρέση, αναφέρθηκε ότι σαν επιχειρηματίας ο κύριος Σταύρακας έχει προσφέρει παραπάνω από άλλους φορείς σαν οικογένεια και όχι σαν θεσμικός ρόλος μέσα από κονδύλια καθώς αυτό είναι θετικό για την οικογένεια του και τίποτε αρνητικό.

About Ομάδα Σύνταξης 28478 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.