Μάκης Μελάς στον Prisma 91,6: “Ο καθηγητής μου Απόστολος Λάζαρης”


Πτυχές της ακαδημαϊκής αλλά και πολίτικής πορείας του Λευκαδίτη πολιτικού Απόστολου Κακλαμάνη ο οποίος έφυγε από την ζωή στις 07 Μαρτίου παρουσίασε στον Prisma 91,6 ο Μάκης Μελάς.

 

Μάλιστα όπως διευκρίνισε ο εκλιπών υπήρξε καθηγητής του στην Βιομηχανική σχολή Πειραιά, σημερινό Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

 

Μάλιστα στις παραδόσεις των μαθημάτων ήταν πάντα όρθιος, χωρίς σημειώσεις και όταν χρειαζόταν να γράψει κάτι στον πίνακα δεν γυρνούσε ποτέ την πλάτη στους φοιτητές.

Ο ίδιος κατά την διάρκεια των παραδόσεων μιλούσε για το πανεπιστήμιο, διευκρινίζοντας ότι το θέμα δεν είναι να βγεις οικονομολόγος, αλλά και άνθρωπος, λέγοντας ότι πρέπει πρώτα να είναι σωστοί για τους ίδιους, την οικογένεια τους και την κοινωνία, λέγοντας ότι θα πρέπει να πορεύονται με το δίπτυχο, θάρρος και προγραμματισμό.

Στην επισήμανση μάλιστα φοιτητή αν είναι απαραίτητο και το θράσος, απάντησε ότι αν έχεις θάρρος και προγραμματισμό, το θράσος δεν χρειάζεται.

Επίσης αναφέρθηκε και στην θητεία του ως βουλευτής, υπογραμμίζοντας ότι πάντα παρέμενε σεμνός, προασπιζόμενος τα συμφέροντα του κοινωνικού συλλόγου.

Επίσης περιγράφει και άγνωστο περιστατικό, όταν ζητούσε να μπει γραμμή του ΟΤΕ στα Λαζαράτα για να ακούει την μητέρα του που ήταν σε μεγάλη ηλικία, λέγοντας πως αρνήθηκε να επωφεληθεί ευνοϊκής ρύθμισης.

Αξίζει να ακούσετε την παρέμβαση του κύριου Μελά.

About Ομάδα Σύνταξης 27534 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.