Μάκης Μελάς στον Prisma 91,6: Ο διοίκηση Δρακονταειδή πρέπει να φύγει, αλλά ο δήμος δεν πρέπει να πέσει και στα χέρια κάποιων άλλων οι οποίοι είναι χειρότεροι από την ομάδα Δρακονταειδή.”Στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6  μίλησε ο Μάκης Μελάς λέγοντας ότι το Σάββατο 22-09, κατέθεσε αίτηση στην Νέα Δημοκρατία στα πλαίσια ενός σχεδιασμού που είχε κάνει με τους συνεργάτες του.

Ο ίδιος δεν κατέθεσε καμία πρόταση υποψηφιότητας, άλλο λέει το περιεχόμενο της δικής μου επιστολής, ανέφερε, καθώς επειδή κάποιος από τους υποψηφίους είπε ότι έχει την ανοχή της Νέας δημοκρατίας και πηγαίνει στους απέναντι χώρους, εγώ λέω ότι έχω τους απέναντι χώρους και έρχομαι σε εσάς να με υποστηρίξετε.

Η αίτηση έχει πάει μέσω e-mail στην Αθήνα και μάλιστα ο κύριος Μελάς έχει καταθέσει και ένα βιογραφικό, λέγοντας ότι εκτός από τον ίδιο μπορεί να εμφανιστεί και κάποιος άλλος ζητώντας στήριξη.

Όπως διευκρίνισε ο Μάκης Μελάς ποτέ δεν είπε ότι αναστέλλει την συγκρότηση του ψηφοδελτίου του, ότι είναι περιχαρακωμένος σε κομματικά πλαίσια, επαναλαμβάνοντας ότι ανήκει στον χώρο της δεξιάς, είχε αυτοαποκαλεστεί ως ακτιβιστής του χώρου αυτού, ένας χαρακτηρισμός που προκάλεσε αίσθηση.

Όπως είπε δεν περιμένει απάντηση από την τοπική Νέα δημοκρατία που έχει υποχρέωση να την μεταβιβάσει στην Αθήνα περιμένοντας μια θετική η αρνητική απάντηση.

Ο κύριος Μελάς είπε ότι η διοίκηση Δρακονταειδή θα πρέπει να φύγει, χαρακτηρίζοντας την άθλια, αλλά δεν πρέπει να πέσει και στα χέρια κάποιων άλλων οι οποίοι είναι χειρότεροι από την ομάδα Δρακονταειδή.

Σχετικά με τους υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας, εκτίμησε ότι τουλάχιστον οι δυο από τους τρεις δεν θα φτάσουν στις εκλογές, ωστόσο δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με κανέναν από αυτούς.

Αν εγώ πάω στον δεύτερο γύρω θα πάω 70%, δεν θέλω στήριξη από κανέναν τους ας την κρατήσουν να την δώσουν εκεί που θέλουν, ωστόσο αν δεν οριστικοποιηθούν τα ονόματα δεν μπορεί να πει κάτι, καθώς και οι άλλοι μπορεί να μην θέλουν να συνεργαστούν μαζί του.

“Ο κύριος Σολδάτος προσπαθούσε να με εγκλωβίσει με κάποιο ενδιάμεσο πρόσωπο και δεν δέχομαι καμία επαφή και καμία υπόσχεση και καμία εγγραφή υποθήκης, καθώς αυτές είναι επιταγές χωρίς αντίκρισμα.

Εγώ στην ζωή μου δεν έκανα ποτέ τέτοιες συναλλαγές, ούτε κάτω, ούτε επάνω από το τραπέζι.”

Μάλιστα αποκάλυψε ότι την Παρασκευή είχε μια συνάντηση με την δική του ομάδα και σε επικοινωνία με τον κύριο Γληγόρη κουβέντιασαν κάποια θέματα και πέρασε  ο κύριος Καλός και συζήτησαν κάποια θέματα που έχουν σχέση με τα δικά μας ενδιαφέροντα, γιατί πάνω από όλα νιώθω ότι είμαι Λευκαδίτης και δεν είμαι καρεκλοκένταυρος της Αθήνας η ενός κόμματος που με μια λάθος επιλογή να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στον τόπο.

“Τι θα συμβεί στην πορεία δεν το ξέρουμε περιμένουμε να δούμε ποιος θα τρέξει τα τελευταία εκατό μέτρα και έπειτα να κουβεντιάσουμε για συνεργασίες.

Εγώ και οι δικοί μου άνθρωποι δεν πρόκειται να ενταχτούμε σε άλλο ψηφοδέλτιο, αυτά είναι όνειρα θερινής νύχτας όσοι τα σκέφτονται”, ανέφερε.

Ο κύριος Μελάς αναφερόμενος στα τεχνικά έργα του νησιού ρώτησε που είναι τα έργα οδοποιίας του νησιού που δόθηκαν κάποια χρήματα, καθώς μετά από τρία χρόνια κατασκευάζονται αποσπασματικά κάποια κομμάτια, ο εργολάβος πάει μια στα Χορτάτα-Κομηλιό-Αϊ Νικόλα-Πόντο-Βασιλική, υποστηρίζοντας  ότι κάποια είναι κακότεχνα.

“Όλοι στην Νότια Λευκάδα γνωρίζουμε με τι υλικό κατασκευάζεται το σκυρόδερμα των τοίχων”, ρωτώντας να μάθει αν τα λέει η μελέτη μέσα.

Μάλιστα είπε ότι προσπαθεί να πείσει τους κατοίκους του χωριού να συστηθούν επιτροπές με τον ίδιον να σταθεί δίπλα τους και να δεσμευτούν να κατεβάσουν ένα πιστοποιημένο εργαστήριο, να πάρει δείγματα και από την άσφαλτο και από τα σκυροδέρματα και τις διαγραμμίσεις, καθώς προχτές στις φωτογραφίες ο κύριος Γαλιατσάτος, με τον κύριο Χαλικιά και τον διεθυντή των τεχνικών έργων, πάταγαν επάνω σε χυμένα γάλατα και τους προκάλεσε να τους πει αν αυτή είναι η διαγράμμιση με αυτό το χρώμα που έπρεπε να γίνει βάση της μελέτης.

«Επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμα έχουμε ως πολίτες»

Ακούστε όλη την συζήτηση:

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21046 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Η διοίκηση Δρακονταειδή πρέπει να μείνει διότι για να φύγει πρέπει να βρεθεί κατι καλύτερο .Και από όσους ασχολούνται μέχρι τώρα και εκφέρουν και ιδιωτικές προτάσεις, και για το τι πρέπει, δεν νοηματοδοτείται το καλύτερο.
    Και σπ τον χώρο αυτόν που εκφέρονται οι ιδιωτικές προτάσεις και τα πρέοει ,δεν υπάρχει εμφανώς μέχρι τούδε κάτι καλυτερο μια και ο χώρος αυτός ο πσραταξιακός κομματικός είναι πολυκερματισμένος και κονιορτοποιημένος θρυψαλα σε επίπεδο δημοτικής αναφοράς.
    Και συνεχίζει να κονιορτοποιείται, σαν πριονίδι,περισσότερο με κάθε λογής δηλώσεις και πρέπει. Και από το πριονίδι στέρεο ξύλο δεν γίνεται για την δημοτική καυασκευή και διαχείρηση. Γίνεται μούφα και μαιμού ξύλο για προχειροδουλειές.
    Τα πρέπει για την εκπροσωπησή του και σε επίπεδο δημοτικής σρχής τα ξέρει ο κάθε πολίτης.Και οι πολίτες θα αποφασίσουν σύμφωνα με τα δικά τους πρέπει για στέρεες κατασκευές , που δεν γίνονται με πριονίδια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.