Μάκης Μελάς στον Prisma 91,6: “Η κοινωνία εγκαταλείπει μαζικά την δημοτική αρχή”. Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος..


Την βούλησή του να είναι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές,  επανέλαβε μέσα από τον Prisma 91,6 και το απογευματινό μαγκαζίνο του Παναγιώτη Kουνιάκη ο Μάκης Μελάς, ενώ παράλληλα εξαπέλυσε δριμεία κριτική στη δημοτική αρχή.

Το το ότι θα είμαι υποψήφιος το επιβεβαιώνω καθημερινά μέσα στην κοινωνία όταν με ρωτάνε όλοι και τους απαντάω θετικά, ωστόσο ο επόμενος προεκλογικός αγώνας όπως είπε θα είναι διαφορετικός και θα έχει άλλο αποτέλεσμα, καθώς η δημοτική αρχή έχει αρχίσει να ανησυχεί, σχολιάζει διάφορα πράγματα, ενώ τις προάλλες ήταν επικριτική σε μία εκπαιδευτικό, η οποία με αφορμή τις επισημάνσεις για καθαριότητα και την υγιεινή στο σχολείο που δουλεύει,  της ειπώθηκε ότι λειτουργεί εξυπηρετώντας τα δικά του συμφέροντα .

Μάλιστα έστειλε μήνυμα στην “τριανδρία” του δήμου όπως την αποκάλεσε, λέγοντας ότι δεν δουλεύει κανείς για τον ίδιο, παρα  μόνο ο ίδιος  για τον εαυτό του.

Υποστήριξε  ότι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές  η δημοτική αρχή βγήκε εξαιτίας των ψήφων των Ρομά, καθώς ένας υποψήφιος τους τους εξαγόρασε!!!!

“Εγώ δεν έχω αναφέρει ποτέ ότι δεν θα είμαι υποψήφιος μόνο ο θεός μπορεί να με σταματήσει.”

Μάλιστα στο ερώτημα αν οφείλει η δημοτική αρχή να υποστηρίζει επικοινωνιακά το έργο της, ανέφερε ότι πολύ καλά κάνει ωστόσο όφειλε να γνωρίζει, ότι εκτός από τον επικοινωνεί το έργο της πρέπει να αναλαμβάνει και τις ευθύνες της καθώς σε κάθε έργο υπάρχει φάκελος ασφάλειας και υγιεινής, πού στο έργο της Κοντρίδας, που επικοινωνήθηκε πρόσφατα δεν τηρούνται.

“Έχουν βάλει τις πέτρες μέσα στο δρόμο, διακόπτουν την κυκλοφορία χωρίς να υπάρχει καμία σήμανση”, συμπλήρωσε.

Μάλιστα στην τελευταία αναφορά του δημάρχου στο δημοτικό συμβούλιο ότι όσο και να προσπαθούν κάποιοι η δημοτική αρχή δεν θα πέσει, είπε ότι δεν βρισκόμαστε στην αποστασία του 65, λέγοντας ότι η συμβουλή του είναι η σταθερή δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά μόνο να βγάλω τη φυτεία και να έχουν τις καρέκλες.

Η άποψή μου και αυτό που ακούω στην κοινωνία είναι ότι θα φύγουν σύντομα, καθώς η η κοινωνία τους εγκαταλείπει, μαζικά, προσπαθούν με  κανένα  ρουσφετάκι, σβήνουν καμία δημοτική κλήση και μάλιστα  στέλνουν και μήνυμα  ότι έσβησαν την δημοτική  κλήση για να τους ψηφίσουν , λέγοντας ότι αν αναγκαστεί θα αποκαλύψει περισσότερα πράγματα.

Στην συνέντευξή του στον Prisma 91,6 με τον καυστικό του τρόπο ο κύριος Μελάς κριτικάρει τον τρόπο που δημοτική αρχή χειρίζεται σημαντικά προβλήματα του τόπου, ενώ στο τέλος της συνέντευξης του ανέφερε για την δημοτική πλειοψηφία: ” Τέτοια η στάνη τέτοιο γάλα κάνει…”

Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε:

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25550 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.