Μάκης Μελάς στον Prisma 91,6: “Αυτοί που από την Νέα δημοκρατία προσπαθούν να μας εξοντώσουν, πως θα έρθουν στον δεύτερο γύρο εκλογών ζητώντας την στήριξη μας;”Τις τοπικές εξελίξεις σχολίασε με παρέμβασή του στον Prisma 91,6 ο Μάκης Μελάς.

Αναφερόμενος στην  κατάσταση που επικρατεί στην παραλία Πόρτο Κατσίκι και τις καταγγελίες για επεισόδια ξυλοδαρμού,  ανέφερε ότι δεν επιθυμεί η δημοτική αρχή να επιβάλλει την τάξη και ότι έχουν χτίσει οι  κοινοτικές και δημοτικές αρχές το γκρέμισε μέσα σε μία τετραετία και  συγκεκριμένα τα δύο τελευταία χρόνια.

“Φτάνοντας προς τις εκλογές θα δείτε ακόμα μεγαλύτερα αίσχη,  το θέμα είναι μην γίνει κάποιο σοβαρότερο επεισόδιο και μην υπάρξει κανένα κόμμα θύμα.”

Όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν μπορεί αντιδήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο να λέει, είμαστε ρουφιάνοι, θα έπρεπε να ντρέπεται.

Ο καιρός Μελάς καταδίκασε τις ενέργειες του ιδιοκτήτη των ομπρελοκαθισμάτων, ωστόσο όπως διευκρίνισε όταν οι ίδιοι επιθυμούν για να φτάσει τόσο ψηλά η δημοπρασία, ο ιδιοκτήτης θα αυθαιρετεί  για να μπορέσει να ανταποκριθεί σε  όλα όσα έχει ως οικονομική υποχρέωση.

Επανέλαβε ότι το πάρκινγκ του δήμου θα έπρεπε να είναι ελεύθερο, να φροντίσει ο δήμος να φτιάξει και άλλα πάρκινγκ ελεύθερα και να μην προσπαθεί να ξεζουμίσει τους τουρίστες και τον κόσμο.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι με βάση τη δική του πληροφόρηση, η νομαρχιακή θα πραγματοποιήσει μία νέα συνδιάσκεψη στις αρχές του επόμενου μήνα, σκοπεύοντας να διευρύνει την παρουσία των παλιών αξιωματούχων στην αυτοδιοίκηση ή στα κομματικά όργανα.

Ωστόσο δεν γνωρίζει εάν  το κίνητρο πίσω από αυτή την κίνηση, είναι ανιδιοτελές,  λέγοντας ότι υπάρχει το ενδεχόμενο προσπάθειας να τους εγκλωβίσει, και να τους κατηγορήσουν όσοι δεν δώσουν το παρόν ότι διασπούν την παράταξη.

Αν προσπαθήσουν  να τους εγκλωβίσει μαζεύοντας τους μέσα στο μαντρί είναι δικαίωμά τους να κάνουν ότι θέλουν.

Όσον αφορά  τα υποψήφια ονόματα, ένα είναι του Βασίλη Αραβανή, δεύτερος είναι ο Σωτήρης Σκιαδαρέσης, ενδιαφέρεται ο Θοδωρής Σολδάτος, ενώ αυτό προτάθηκε ο γιατρός κ Παρασκευάς.

Ο κύριος Μελάς επανέλαβε τη βούλησή του να είναι υποψήφιος σε επόμενες εκλογές, λέγοντας ότι αυτοί που προσπαθούν, είτε να μας πιέσουν, να μας δυσφημίσουν ή να μας εξοντώσουν, πώς θα έρθουν στον δεύτερο γύρο εάν η Νέα Δημοκρατία θα βγει πρώτη ζητώντας  μία  δήλωση  στήριξης;

Ακόμα και αν εξασφαλίσει Νέα Δημοκρατία ποσοστό 30%, θα βγάλει 10 δημοτικούς συμβούλους, χρειάζεται 17, εάν ανοίγει από πριν την αντιπαράθεση με πρόσωπα, θα πρέπει το κόμμα να το κάνει με προγράμματα, καθώς εμείς που δεν είμαστε ενταγμένοι πουθενά, μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε διότι δεν μπορούμε να υπογράψουμε ένα σύμφωνο φιλίας και μη επιθέσεως με πρόσωπα τα οποία δεν έχουν κύρος μέσα στην κοινωνία, αλλά και ικανότητες.

https://

About Ομάδα Σύνταξης 28428 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.