Λευκάδα: Νέα φωτιά σε σκάφος – Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού: «Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νυδρίου πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό πιθανής εκδήλωσης πυρκαγιάς στο Ε/Γ-Τ/Ρ »ΚΑΠΤΕΝ ΜΟΡΓΚΑΝ» Ν. Λαυρίου 355, που βρίσκονταν προσδεδεμένο στο λιμένα Συβότων Λευκάδας.
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού Τμήματος Νυδρίου, όπου διαπίστωσαν τον τραυματισμό δύο (02) ατόμων, ενός αλλοδαπού και ενός ημεδαπού, λόγω ανάφλεξης μετά από ψεκασμό εύφλεκτου υλικού που πραγματοποίησαν οι ίδιοι στη μηχανή του σκάφους κατά τη διαδικασία εργασιών συντήρησής της, ενώ δεν διαπιστώθηκε ύπαρξη πυρκαγιάς.
Οι τραυματισθέντες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής, απ’ όπου ο ημεδαπός εξήλθε, ενώ ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας για περαιτέρω έλεγχο και νοσηλεία.
Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νυδρίου του Λιμεναρχείου Λευκάδας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του »ΚΑΠΤΕΝ ΜΟΡΓΚΑΝ».

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 18958 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.