Λάμπρος Ρώσσης στον Prisma 91,6: “Όσοι έκαναν τα λάθη του ΠΑΣΟΚ κυβερνούν σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ.”


Τις πολιτικές εξελίξεις σχολίασε στον Prisma 91,6 το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής και αναπληρωτής γραμματέας τομέα έρευνας και τεχνολογίας Λάμπρος Ρώσσης.

Με αφορμή τις εξελίξεις στο “Μάτι”  και τις παθογένειες της Ελληνικής πραγματικότητας και στο ερώτημα τι έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια ο ίδιος απάντησε ότι όσοι έκαναν τα λάθη του ΠΑΣΟΚ κυβερνούν σήμερα στο ΣΥΡΙΖΑ.

“Είναι οι ίδιοι που μας κουνούν σήμερα το δάχτυλο”. Μάλιστα αναρωτήθηκε αν αυτό ήταν το πολιτικό σύστημα που έφτασε την Ελλάδα στο σημείο που βρίσκεται σήμερα και σε ένα βράδυ πούλησε τους αγώνες και τα πιστεύω του.

Στην Ελλάδα δεν  έγιναν όλα στραβά υπογράμμισε ο κύριος Ρώσσης, δημιουργήθηκε η μεσαία τάξη, το ΕΣΎ, η ΔΙΑΎΓΕΙΑ, ο ΑΣΕΠ, τα ΚΕΠ και όλα αυτά δεν πρέπει να τα πετάξουμε.

“Η κυβέρνηση αυτή βγήκε με το αφήγημα ότι όλοι οι άλλοι έκαναν λάθος, είναι αλήτες, άχρηστοι, απατεώνες και κλέφτες και εμείς θα τα φτιάξουμε μέσα σε ένα βράδυ.

Έχουν περάσει 4 χρόνια και αυτή τη στιγμή έχουμε τράπεζες κλειστές, κόσμο που δεν μπορεί να βρει δουλειά, μία τοπική αυτοδιοίκηση να σταθεί στα πόδια της, έχουμε σκουπίδια, χάνουμε τουρισμό οποίος πηγαίνει στην Τουρκία και η καραμέλα ότι πάντα φταίει ο άλλος πρέπει να σταματήσει.”

“Ας μας απαντήσει η κυβέρνηση από πόσα χρόνια και μετά θα είναι υπόλογη, η ίδια δεν έχει καμία ευθύνη; ”

Ζήσαμε μία ανείπωτη Εθνική τραγωδία και θα πούμε ότι έφταιγαν δέκα προηγούμενες κυβερνήσεις;

Αυτά είναι επιχειρήματα ανθρώπων που δεν  έχουν να προτάξουν τίποτα νέο,  καινοτόμο και έξυπνο και δεν μπορούν να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος σε μερικά πράγματα.

Έκαναν φιέστες και λίγο αργότερα καρατομήσεις  και αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα για την Ελλάδα του 2018.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20582 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.