Κώστας Δρακονταειδής: Την Πέμπτη γίνεται ο συνοπτικός διαγωνισμός για τον δρόμο στα Πλατύστομα-Κάνουμε όσο γρηγορότερα μπορούμε.”


Το θέμα του δρόμου στα Πλατύστομα, επανέλαβε με ερώτησή του στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο ο Ευτυχής Ζουριδάκης, ζητώντας να μάθει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που θα παραδοθεί ο δρόμος σε κυκλοφορία, λέγοντας ότι ήδη έχουν περάσει τέσσερις μήνες και περνώντας ο ίδιος  πρόσφατα  από το δρόμο ανέφερε ότι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.

“Θα περάσει το καλοκαίρι ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός”, ανέφερε συμπληρώνοντας   ότι υπάρχουν επιχειρήσεις αλλά και ορεινή Λευκάδα που εξυπηρετείται από το  συγκεκριμένο δρόμο.

Στην απάντησή του ο δήμαρχος Λευκάδας, έκανε λόγο για έναν δρόμο που πέφτει, έχει συμβάλλει σε αυτό ιδιωτική παρέμβαση, έχει υπάρξει συμφωνία με τον ιδιώτη να φτιάξει το πρανές για να συνεχιστεί από πάνω από το δρόμο το έργο, ο ιδιώτης ξεκίνησε να το φτιάχνει, λέγοντας ότι τον εντυπωσιάζει η τοποθέτηση του  ότι πέρασε και δεν είδε να εκτελείται τίποτα στο συγκεκριμένο δρόμο.

“Ο ιδιώτης δουλεύει με βάση τις κατευθύνσεις υπηρεσίες μας,”,  λέγοντας ότι πριν 5 μέρες έδωσε και ο ίδιος το παρών μαζί με τον προϊστάμενο τεχνικών έργων, με την υπηρεσία να κάνει τεχνικές παρατηρήσεις και μάλιστα την Πέμπτη γίνεται  συνοπτικός διαγωνισμός για να γίνει το πάνω μέρος.

Από εκεί θα χρειαστεί περίπου 20 μέρες μέχρι ένα μήνα για να εγκατασταθεί ο εργολάβος. Ωστόσο και να τον είχαμε τον εργολάβο όπως είπε ο κύριος Δρακονταειδής αν δεν τελειώσει το πρανές ο ιδιώτης δεν μπορούμε να κάνουμε παρέμβαση.

“Κάναμε ότι περνάει από το χέρι μας για να αποκατασταθεί ο δρόμος το συντομότερο δυνατό. Επίσης υπήρξε και καθυστέρηση καθώς ο ιδιώτης που είχε το πρόβλημα ήταν στη Νέα Ζηλανδία.”

Στο ερώτημα του κύριου Ζουριδάκη για συγκεκριμένη ημερομηνία, ο δήμαρχος Λευκάδας απάντησε ότι δεν γνωρίζει πότε, καθώς  δεν είναι στο χέρι του.

“Οι ζημιές που είχαμε από τις πλημμύρες ήταν πάρα πολλές, όλα εδώ και τώρα δεν μπορούν να γίνουν ψέματα δεν θα πω και κοινωνία.”, ανέφερε ο κ. Δρακονταειδής

 

About Ομάδα Σύνταξης 27412 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.