Κώστας Δρακονταειδής: Ο δρόμος της Απόλπαινας θα ανοίξει της Φανερωμένης

Αναφορά στον δρόμο Απόλπαινας-Τσουκαλάδων, έκανε στο χθεσινό δημόσιο απολογισμό του δήμαρχος Λευκάδας Κωνσταντίνος Δρακονταειδής.

Ο δήμαρχος έκανε λόγο για ευθύνες που υπάρχουν για την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στο Νταμάρι τις τελευταίες δεκαετίες και όπως είπε  μπορεί θεωρητικά να ήταν ανενεργό τα τελευταία χρόνια, ωστόσο στην πράξη όλο και κάποιοι… έξυναν, λέγοντας ότι  πρέπει να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα σήμερα.

Τις τελευταίες 26 μέρες που συνέβη η κατολίσθηση, εξασφαλίσαμε την  χρηματοδότηση για την οριστική του λύση του, λέγοντας ότι είναι απολύτως ανεύθυνοι όσοι ισχυρίζονται ότι ο δρόμος είναι ασφαλής και τον έκλεισε ο δήμαρχος, συμπεριλαμβανομένων και μέσων ενημέρωσης, καθώς  για τη δημοτική αρχή πάνω από όλα είναι η ασφάλεια του πολίτη.

Η μάχη που δίνουμε είναι πως ο δρόμος θα είναι ανοιχτός πριν την τουριστική περίοδο στην προσωρινή του λύση.

Η οριστική θέλει χρόνο καθώς θέλει μελέτες και χρόνο για να εκτελεστεί ωστόσο η προσωρινή λύση έχει ξεκινήσει, με τον ίδιο να εκτιμά ότι πριν της Φανερωμένης στις 28  Μαΐου θα έχει δοθεί η προσωρινή λύση κυκλοφορία.

Ο δήμαρχος Λευκάδας έδειξε κατανόηση, για την ταλαιπωρία των κατοίκων που μένουν στο Φρύνι, αλλά και όσους περνάνε από έναν στενό και επικίνδυνο δρόμο, ωστόσο μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19059 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.