Κώστας Δρακονταειδής: Οξυμένο το πρόβλημα στέγασης των νέων φοιτητών. Ζητούν μισθωτήριο μέχρι 30 Μαΐου, ξεκρέμαστοι οι φοιτητές στην εξεταστική.


Έκκληση του προέδρου του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Ιωάννη Δραγώνα μετέφερε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 18-09-2017 ο δήμαρχος Λευκάδας Κωνσταντίνος Δρακονταειδής.

Ο δήμαρχος Λευκάδας μετέφερε την έκκληση του προέδρου του ΤΕΙ στο να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στέγασης των φοιτητών που είναι ιδιαίτερα οξυμένο τα τελευταία δυο χρόνια.

Ο συνολικός αριθμός των εισακτέων είναι πολύ μεγάλος και παρουσιάζεται ένα πρόβλημα στέγης, καθώς όχι μόνο δεν βρίσκουν να στεγαστούν, αλλά ενώ πριν ένα δυο χρόνια  όσοι μίσθωναν διαμερίσματα ή δωμάτια μέχρι 30 Ιουνίου και τα παιδιά μπορούσαν να βγάζουν και την εξεταστική τους, τώρα όμως πολλοί λόγω της αύξησης του τουρισμού και λόγω του ότι αποφέρει περισσότερο εισόδημα να νοικιάσεις κάτι τουριστικά παρά το υπόλοιπο διάστημα και τα μισθωτήρια τα θέλουν μέχρι 30 Μαΐου.

Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα, με τον ίδιο να μεταφέρει τόσο την έκκληση του κυρίου Δραγώνα όσο και του δήμου ότι δεν μπορούν να στηριχθούν οι θεσμοί της παιδείας αν αυτό δεν στηριχτεί από όλους στο μέτρο των δυνάμεων τους.

Όσοι συμπολίτες έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος, διαφορετικά το πρόβλημα των παιδιών είναι τεράστιο.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22007 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.