Κωνσταντίνος Σέρβος: Απαιτούμε από το Επιμελητήριο να διαψεύσει ότι έβαλε κάδους σκουπιδιών στην Εξάνθεια, όπως γράφτηκε στην εφημερίδα “Ξαθείτικα”


Κριτική ως προς τον τρόπο που χειρίστηκε η συμφωνία με το δήμο Λευκάδας το Επιμελητήριο για τη λειτουργία του παγοδρομίου, έκανες το δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος σέρβος.

Όπως είπε το Επιμελητήριο έκανε αίτημα να ηλεκτροδοτηθεί από το δήμο και να τα πληρώσει εκ των υστέρων κάτι που συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, παρουσία εκπροσώπου του επιμελητηρίου και το απορρίψαμε δικαιολογημένα.

Όμως το Επιμελητήριο πήρε ηλεκτρική ενέργεια από το πίλαρ του δήμου για τον ηλεκτροφωτισμό και τον στολισμό, με τον Δήμο να μην διαφωνείς παρόλο που το έμαθε Ωστόσο του ζητήσαμε να μας στείλουν ένα χαρτί καθώς πονηρά σκεπτόμενοι απέκρυψαν το γεγονός .

Πιθανότατα με δόλο έγινε και το αίτημα της παράτασης λειτουργίας παγοδρόμιο το οποίο αποδεχόμαστε, συμπλήρωσε.

Επίσης αναφερόμενος στην τακτική του Επιμελητηρίου, είπε ότι την Κυριακή που μας πέρασε στη λαϊκή συνέλευση της Εξάνθειας, κάποιο έντυπο τα “Ξαθείτικα νέα” ανακοίνωσε ότι το Επιμελητήριο τοποθέτησε κάδους σκουπιδιών στο χωριό.

Η συγγραφή του άρθρου μπορεί να μην ήταν κατόπιν παραινέσεις του Επιμελητηρίου, ωστόσο κάποιος ένθερμος υποστηρικτής του πήγε και το έγραψε, με τον ίδιο να ζητάει η επίσημη διάψευση από το επιμελητήριο και να μπει στο ίδιο έντυπο ή διαψεύσει.

Δείτε το επίμαχο κείμενο που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Σέρβου

 

Κατεβάστε όλη την εφημερίδα ΕΔΩ

 

About Ομάδα Σύνταξης 27534 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.