Κλήσεις αθλητριών Νίκης από ΕΟΚ-ΕΣΚΑΒΔΕ


Χωρίς την Έλενα Τσινέκε συνεχίζονται οι προπονήσεις της Νίκης Λευκάδας, καθώς η 19χρονη γκαρντ της ομάδας μας κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή της Εθνικής Γυναικών κ. Κώστα Κεραμιδά, εν όψει των αγώνων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με αντιπάλους το Ισραήλ (εκτός στις 10/2) και την Πορτογαλία (εντός στην Χαλκίδα στις 14/2 και ώρα 17:00 ζωντανά από την ΕΡΤ), στο πλαίσιο των προκριματικών για το Ευρωμπάσκετ 2019.

Παράλληλα το Σαββάτο 17/2 θα πραγματοποιηθεί προπόνηση επιλογής αθλητριών – γεννηθεισών τα έτη 2002, 2003 και 2004 – της τοπικής μας Ένωσης (EΣΚΑΒΔΕ) στα Γιάννενα. Ανάμεσα στις 29 αθλήτριες που επιλέχθηκαν και θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού Προπονητή κ. Τάκη Μπακογιώργου είναι και τέσσερα κορίτσια της ομάδας μας. Πρόκειται για τις Παναγιώτα Αρώνη, Μιχαέλα Μπάρκα, Δανάη Πολίτη και Αναστασία Μπάλτσα.

Εκ του Γραφείου Τύπου

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25605 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.