Κατατέθηκε μήνυση της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας για δημοσιεύματα στο Facebook


Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας: 

Με την από 27-4-2018 ανακοίνωσή μας καταγγείλαμε την προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων με στόχο να δημιουργήσουν προβλήματα στην λειτουργία της Ένωσης, στην ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και στις σχέσεις των σωματείων – μελών της Ένωσης μεταξύ τους και με την διοίκηση.

Δηλώσαμε ότι οι συμπεριφορές αυτές δεν θα παρέμεναν ατιμώρητες και καλέσαμε όλους όσους κατέφευγαν σε παρόμοιες πρακτικές να αναλογισθούν τις συνέπειες και να σεβαστούν τη νομιμότητα.

Πλην όμως οι κύκλοι αυτοί, κρυβόμενοι πίσω από τον ανώνυμο διαχειριστή του μέσου κοινωνικής δικτύωσης «FACEBOOK» με ψευδώνυμο «AndyJowns», και με βάση αλλοιωμένο – πλαστογραφημένο φύλλο αγώνα, συνέχισαν την παράνομη συμπεριφορά τους και έστησαν βιομηχανία δημοσιεύσεων με υβριστικό, συκοφαντικό και απαξιωτικό περιεχόμενο με το οποίο προσβάλλονται, μειώνονται και απαξιώνονται οι διαδικασίες διενέργειας του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος και παράλληλα διασπείρονται ψευδείς ειδήσεις με τις οποίες δημιουργείται θόρυβος, αναστάτωση και αμφιβολία σε σχέση με τη νομιμότητα διεξαγωγής των αγώνων και στην ουσία οι κύκλοι αυτοί προτρέπουν και υποκινούν τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής να μην εμπιστεύεται τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Το Δ.Σ. της Ένωσης ομόφωνα αποφάσισε να υποβληθεί μήνυση στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κατά παντός υπευθύνου και να ζητηθεί η συνδρομή του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έτσι ώστε να εξακριβωθεί ποιοι κρύβονται πίσω από τον ανώνυμο διαχειριστή.

Την 30-4-2018 ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Θωμάς Κάρτσακλας και ο πληρεξούσιος Δικηγόρος της Ένωσης κ. Βασίλειος Γιάπρος επισκέφθηκαν τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας και κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου δηλώνοντας παράλληλα παράσταση πολιτικής αγωγής για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης.

ΠΡΕΒΕΖΑ 4-5-2018

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ​​​

ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΤΣΑΚΛΑΣ​​”

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.