Κίνημα Αλλαγής: Εν όψει των εκλογών, χωρίς ιδιαίτερη δημοσιότητα και απουσία των φορέων και της κοινωνίας ανακοινώθηκαν ρυθμίσεις για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Λευκάδα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Ε. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Στη Λευκάδα λειτουργεί τμήμα ΤΕΙ ύστερα από απαίτηση των φορέων και διάλογο με την κοινωνία. Εν όψει των εκλογών και χωρίς ιδιαίτερη δημοσιότητα και απουσία των φορέων και της κοινωνίας ανακοινώθηκαν ρυθμίσεις για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση και την μετεξέλιξη του ΤΕΙ Λευκάδας σε τμήμα Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Περιμέναμε αυτά τα χρόνια της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  να αναβαθμίσουν τα λειτουργούντα τμήματα, να προχωρήσουν τις διαδικασίες για το κτήριο και το οικόπεδο που είχε παραχωρηθεί στο ΤΕΙ από το Δήμο και την Ιερά Μητρόπολη και να έχουν λύσει το στεγαστικό. Αντιθέτως  έρχονται να ανακοινώσουν τη κατάργηση του ΤΕΙ και τη δημιουργία Πανεπιστημιακού τμήματος μετά από 2 χρόνια που και οι ίδιοι δεν πιστεύουν ότι θα είναι στη Κυβέρνηση, και την παραχώρηση του παλιού νοσοκομείου για τη στέγαση των φοιτητών(χώρος του Ανθώνα που το προεδρικό διάταγμα  χαρακτηρίζει χώρο πρασίνου) ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ .

Ν.Ε ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

About Ομάδα Σύνταξης 27405 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.