Κάλεσμα Θανάση Καββαδά σε αξιωματούχους του Κουβέιτ για επενδύσεις στη Λευκάδα


Πρόσκληση σε αξιωματούχους του Κουβέιτ να κατευθύνουν οικονομικούς πόρους για επενδύσεις στον ελληνικό τουρισμό και ειδικότερα στο νησί της Λευκάδας, απηύθυνε ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς.

Ειδικότερα ο κ. Καββαδάς, εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία στη συνεδρίαση της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Κουβέιτ που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, στην οποία παρέστη και ο Πρέσβης της χώρας στην Ελλάδα, έδραξε την ευκαιρία να αναπτύξει στην αντιπροσωπεία αξιωματούχων του Κουβέιτ την αναπτυξιακή δυναμική του τουρισμού στη Λευκάδα και τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει το νησί.

«Η Λευκάδα αποτελεί νησί του Ιονίου και διαθέτει μερικές από τις πιο διάσημες παραλίες του κόσμου, όπως το Πόρτο Κατσίκι και οι Εγκρεμνοί. Ως σύμπλεγμα 24 νησιών αποτελεί μοναδικό πόλο έλξης και προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες επενδύσεων. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ωνάσης επέλεξε να αγοράσει ένα νησάκι της Λευκάδας, τον Σκορπιό, και να επενδύσει σε αυτό. Αυτή την προσπάθεια συνεχίζει σήμερα ο Ρώσος επιχειρηματίας κύριος Ριμπολόβλεφ.

Σας απευθύνω λοιπόν ανοιχτή πρόσκληση να επισκεφτείτε το νησί μας, να γνωρίσετε τις ομορφιές του και να εξετάσετε από κοντά πιθανές ευκαιρίες επενδυτικής δραστηριότητας σε τομείς όπως ο τουρισμός και οι υποδομές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καββαδάς. Σημείωσε δε ότι «ο Εμίρης αγαπά την Ελλάδα και ότι ισχυροί οικονομικοί παράγοντες του Κουβέιτ μελετούν πολύ προσεκτικά τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν στη χώρα μας».

 

Ο βουλευτής ανέπτυξε τις θέσεις και τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για άμεσες ξένες επενδύσεις οι οποίες όπως τόνισε «είναι το κλειδί για την ταχεία επανάκτηση των δυνάμεών μας ως χώρα και την επιστροφή μιας υγιούς, ανεπτυγμένης και οικονομικά εύρωστης Ελλάδας», σημειώνοντας ότι ανάμεσα στις δύο χώρες υπάρχουν σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης και συνεργασίας τόσο σε πολιτικό όσο και οικονομικό επίπεδο.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καββαδάς σημείωσε τους ιστορικούς δεσμούς φιλίας, συνεργασίας και αμοιβαίας εκτίμησης που συνδέουν διαχρονικά τις δύο χώρες, υπογραμμίζοντας ότι στη Νέα Δημοκρατία «πιστεύουμε στην περαιτέρω εμβάθυνση των διμερών μας σχέσεων».

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19847 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.