Κάλεσμα από τον Δήμο Λευκάδας στον αγώνα του Τηλυκράτη


Την Κυριακή 29-04-2018 στις 5 μ.μ. ο Τηλυκράτης δίνει αγώνα εκπλήρωσης των ονείρων, γενεών και γενεών ποδοσφαιρόφιλων Λευκαδιτών.

Στόχος η νίκη επί του Ηρακλή Θεσ/νίκης ώστε να τεθούν οι βάσεις για την υπόλοιπη καλή πορεία στα μπαράζ και την τελική επίτευξη του στόχου, που είναι η άνοδος στη Β΄ Εθνική..

ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ/ΣΕΣ στο γήπεδο ξέχωρα από τις τοπικές συλλογικές προτιμήσεις.

Ο Δήμος από την πλευρά του και σε συνεργασία με τον Τηλυκράτη, έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, να είναι όσο το δυνατόν έτοιμο.

Στο πλαίσιο της ανωτέρω προσπάθειας πραγματοποίησε, είτε έκτακτες εργασίες είτε έφερε χρονικά πιο κοντά, παρεμβάσεις  που ήταν προγραμματισμένες για αργότερα.

Παρακαλούμε τους περίοικους του χώρου του Δημοτικού Σταδίου, να μην εναποθέσουν από αύριο Σάββατο και ως την Κυριακή το απόγευμα σκουπίδια στους κάδους αλλά και να αποφύγουν με κάθε τρόπο, την εναπόθεση ογκωδών ή άλλων αντικειμένων, που αντιβαίνουν και στην προσπάθεια της αστυνομίας για την αυστηρή τήρηση των μέτρων ασφαλείας που απαιτούνται για ένα τέτοιο σημαντικό αγώνα.

Ας ευχαριστήσουμε τους επισκέπτες μας με την καλή μας φιλοξενία και ας συμπαρασταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις στον Τηλυκράτη ώστε να επιτύχει τη μεγάλη νίκη.

Καλό αντάμωμα τη Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο «ΠΛΑΤΩΝ ΓΡΗΓΟΡΗΣ».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

About Ομάδα Σύνταξης 27940 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.