Κάλαντα από Νέα Χορωδία σε Νοσοκομείο και Γηροκομείο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

                Το απόγευμα της Τετάρτης, 20 Δεκεμβρίου 2017, το Χορωδιακό Τμήμα της “Νέας Χορωδίας Λευκάδας”, υπό την διεύθυνση της μαέστρου κ. Μαρίας-Κυριακής Αραβανή, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του Ομίλου μας, επισκέφθηκε το Γηροκομείο και το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας και τραγούδησε Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, προσφέροντας όμορφες μελωδικές στιγμές  σε συμπολίτες μας που βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους τις γιορτινές αυτές ημέρες και χρήζουν φροντίδας και συμπαράστασης.

Ανταλλάχθηκαν ευχές αγάπης, ανθρωπιάς και γρήγορης ανάρρωσης και η Χορωδία μας μετέδωσε μέσα από τα χαρμόσυνα κάλαντά της τα μηνύματα της χαράς, της ελπίδας, της αλληλεγγύης και της αναδημιουργίας που είναι και τα κυρίαρχα νοήματα της μεγάλης γιορτής των Χριστουγέννων.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Χορωδία μας προετοιμάζεται εντατικά όλο αυτό το διάστημα προκειμένου να εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 13 Ιανουαρίου 2018, στο μεγάλο αφιέρωμα που θα γίνει στην χορωδιακή μουσική των Ιονίων Νήσων και που αποτελεί μία σημαντικότατη διάκριση και προβολή τόσο για τον Όμιλό μας όσο και για τον υπέροχο τόπο που εκπροσωπούμε.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα, δημιουργική, γεμάτη όνειρα, με όμορφες και ξεχωριστές στιγμές Νέα Χρονιά!

 

               

       Από  το  Δ.Σ.

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Ομάδα Σύνταξης 27475 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.