Κάθοδο της “Μετωπικής δράσης”στις αυτοδιοικητικές εκλογές προανήγγειλε ο Γεράσιμος Αραβανής στην εκδήλωση για τα προβλήματα του νησιού.

Την ανάγκη για μια μια  νέα πολιτική και κάτι νέο, για να μπορέσει να ανοίξει έναν δρόμο με δυσκολίες, πρέπει να είναι το μήνυμα που εμείς δεχόμαστε και πρέπει να διαδώσουμε σε όλο τον κόσμο και αυτό αν είναι δυνατόν να εκφραστεί με ψηφοδέλτιο στις δημοτικές εκλογές,  ανέφερε στην παρέμβαση του στην εκδήλωση της μετωπικής δράσης για το που πάει η Λευκάδα ο Γεράσιμος Αραβανής.

“Όπως διευκρίνισε το ψηφοδέλτιο θα απαρτίζεται από ανθρώπους τίμιους, αγωνιστές που θα βάλουν πλάτη και θα σπρώξουν το κάρο μπροστά.”

Μάλιστα είπε ότι δεν θεωρεί ότι υπάρχει λύση που να δίνει προοπτική στν κόσμο στον αγώνα του και την προσπάθεια του για επιβίωση ούτε τα κομματικά ψηφοδέλτια, καθώς υπάρχει ένα όριο στην εκπροσώπηση.

“Χρειάζεται λοιπόν μια μετωπική προσπάθεια πλατιά, μετωπική, ριζοσπαστική, που θα ανοίγει μέτωπα θα συγκρούεται και θα διαμορφώνει καινούριο δεδομένα θετικά.”

Το επόμενο διάστημα μέχρι τον Μάιο είναι κρίσιμο και πρέπει να το σκεφτούμε και να δράσουμε όλοι μας, κατέληξε.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19382 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΌΝΟΣ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΈ ΓΕΡΑΣΙΜΕ ΚΑΙ ΠΌΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΈΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ! ΠΟΛΎ ΦΟΒΆΜΑΙ ΌΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΡΊΧΝΕΙΣ ΝΕΡΌ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΧΏΡΟΥ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΟΠΟΊΟΥ ΣΕ ΤΊΜΗΣΑΝ ΤΌΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!
    Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΡΟΝΌΜΙΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ*.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.