Θωμάς Καββαδάς: Η μόνιμη λύση στον δρόμο πρέπει να αντιμετωπίζει το “καρκίνωμα” επάνω από την Απόλπαινα


Σε απάντηση των ισχυρισμών του δημάρχου Κωνσταντίνου Δρακονταειδή, ο οποίος ανέφερε ότι θα οδηγηθούν στην αίθουσα του δικαστηρίου όσα μέσα γράφουν ότι ο δήμαρχος έκλεισε το δρόμο της Απόλπαινας, ο Θωμάς Καββαδάς είπε ότι δεν του έρχεται καλά να απειλεί ο δήμαρχος τα  μέσα με μηνύσεις, ακόμα κι αν διαστρεβλώνουν τις θέσεις του.

“Υπερβολές υπάρχουν πάντα, καθώς οι υπερβολές και η διαστρέβλωση της αλήθειας, είναι μέρος της αστικής Δημοκρατίας και θα πρέπει να τα υποστούμε, χωρίς μηνύσεις και απειλές.”

Αναφερόμενος στο λευκό που ψήφισε η παράταξή τους  στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο στη λύση που υπέδειξε η δημοτική αρχή, είπε ότι αυτό δεν έγινε τυχαία, καθώς δεν έδινε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα στην προσωρινή λύση.

Επίσης ανέφερε ότι ήταν καταλυτικός παράγοντας η παρέμβαση του κόσμου στο θέμα, με αίτημα την επίσπευση της προσωρινής λύσης.

Όσον αφορά την μόνιμη λύση που επεξεργάζεται η δημοτική αρχή για το δρόμο, είπε ότι δεν πρέπει να αφήσει απέξω αυτό το καρκίνωμα επάνω από την Απόλπαινα.

Οι επιπτώσεις αυτού του καρκινώματος είμαι και οι καταπτώσεις, αλλά και από συγκεκριμένους παράγοντες που γίνονται, καθώς εκεί μπήκε ανθρώπινο χέρι και για αυτό πέφτει.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21324 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.