Θωμάς Καββαδάς για ανακοίνωση Θαν.Καββαδά: Η πρόσφατη ανακοίνωση του Βουλευτή δεν ξέφυγε από το γενικότερο πλαίσιο αντικομμουνισμού που επικρατεί στην χώρα


Την ανταλλαγή ανακοινώσεων του Βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά και της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε στο δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θωμάς  Καββαδάς.
«Και οι δυο πλευρές ωστόσο δεν διαφωνούν στην ουσία», ανέφερε και συμπλήρωσε ότι τους κάνει εντύπωση που συνολικά αντιμετωπίζεται ως ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η διοίκηση του δήμου Λευκάδας σαν να είναι το πρώτο Κομμουνιστικό κόμμα και το άλλο σαν μια οργάνωση κομμουνιστικού κόμματος.
Αναφερόμενος στην ανακοίνωση του Βουλευτή σχολίασε την πρόταση του στον «ολοκληρωτισμό που ονειρεύονται ενταφιάστηκε από την ιστορία.»
Όπως είπε, αφού ενταφιάσατε τον κομμουνισμό, βγάλατε στον αφρό συμμορίες «Σούρλιδων και Βρεττάκων», στρατοδικεία, εκτελέσεις δεκαέξι χιλιάδων αγοριών και κοριτσιών, Μακρόνησο, σφαγεία στην ασφάλεια, Θρόνους, χούντες, παρακράτος, μνημόνια διαρκείας και δεν συμμαζεύεται..
Μάλιστα τον κάλεσε να απαντήσει, ενώ αναφέρθηκε και στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και τον τίτλο δημοσιεύματος «Μισθοί Στάλιν για 600.000 εργαζόμενους».
«Όταν μιλάμε για μισθοδοσία 360 ευρώ, το μυαλό μας δεν πάει ούτε σε Μνημόνια, ούτε στην Ε.Ε, Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, αλλά πάει στον Στάλιν.
Έτσι λοιπόν και η Νέα Δημοκρατία χτυπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ που κάνει καλά την δουλειά του, σαν να είναι κομμουνιστικό κόμμα, στοχεύει να κολλήσει στον Κομμουνισμό την ρετσινιά της αντιλαϊκής πολιτικής που υλοποιεί σήμερα η κυβέρνηση, να ταυτίσουν τον Σοσιαλισμό με ΕΝΔΙΑ, Μνημόνια και αντιλαϊκά μέτρα, να πάρουν τα σκάγια και το ΚΚΕ και όσους ακόμα σκέφτονται φλερτάροντας με τα υπάρχοντα ακροδεξιά στοιχεία στην χώρα μας.
Ο κύριος Καββαδάς δεν ξέφυγε από το γενικότερο κανόνα του γενικότερου αντικομμουνισμού που επικρατεί στην χώρα μας.
Εγώ δεν λέω να μην είναι κάποιος αντίθετος στην ιδεολογία μας, αντικομμουνιστής δεν μπορεί να είναι γιατί όποιος σήμερα φτιάχνει την φωλιά του φιδιού, τον πρώτο που θα τσιμπήσει το φίδι θα είναι αυτόν που φτιάχνει την φωλιά.
Η επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στον ΣΥΡΙΖΑ σαν να είναι κομμουνιστικό κόμμα βολεύει, καθώς στην ουσία εισπράττει εύσημα αριστεροσύνης.
Καλό είναι να σταματήσει αυτή η ιστορία, για αυτούς που έχουν φέρει την χώρα μας και τους εργαζόμενους σε αυτό το αδιέξοδο.»

About Ομάδα Σύνταξης 27934 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.