Θωμάς Καββαδάς:”Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η Λευκάδα δεινοπαθεί από σοβαρές ελλείψεις δομών”

Το ζήτημα των υποδομών της Λευκάδας έθεσε στο δημοτικό συμβούλιο ο Θωμάς Καββαδάς, καθώς αυτές αδυνατούν και είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Χωρίς να έχει όπως ανέφερε διάθεση να κάνει κριτική στην δημοτική αρχή αλλά να μόνο να καταθέσει την άποψη του είπε ότι η Λευκάδα δεν αντέχει άλλο.

«Τα κότερα είναι χιλιάδες, αράζουν όπου θέλουν και ρυπαίνουν ότι και όπως θέλουν χωρίς κανένα έλεγχο.»

Επίσης η ανατολική πλευρά του νησιού θα εκραγεί, η αποχέτευση θα σπάσει, δεν αντέχει άλλο και σαν δημοτικό συμβούλιο έχουμε σοβαρή ευθύνη να δούμε  τις υποδομές μας και μετά τα έργα που θα αυξήσουν τον τουρισμό.

Το πρόβλημα της ανάπτυξης είναι πως περνάει καλύτερα πρώτα ο κόσμος ο δικός μας που δεινοπαθεί.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Παναγιώτης Κουνιάκης 287 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.