Θεώρηση δελτίων μετακίνησης ΑΜΕΑ


Ανακοίνωση του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Λευκάδας.

 

ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ Α.Μ.Ε.Α ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ (Κ.Ε.Π.) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Η 26Η OΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΛΗΞΗΣ Η 30Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ  ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΑΜΕΑ   

1. Αίτηση του ενδιαφερόμενου ή του κηδεμόνα του ή άλλου εξουσιοδοτημένου ατόμου με συνημμένα τα δικαιολογητικά που αναφέρονται παρακάτω.

2.  Γνωμάτευση Υγειονομικής επιτροπής  στην οποία  αναγράφεται απαραίτητα  το παθολογοανατομικό  ποσοστό αναπηρίας (τουλάχιστον 67%) ή βεβαίωση απογραφής για τους δικαιούχους προνοιακών επιδομάτων, ή Aπόφαση Διοικητικού Διευθυντή Ασφαλιστικού Φορέα.

3.Φωτοτυπία ταυτότητας

4.Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 περί της ακριβούς διεύθυνσης του τόπου διαμονής. Στην ανωτέρω Υ.Δ. θα δηλώνεται επίσης η μη παραλαβή Δελτίου Μετακίνησης από άλλη Περιφερειακή Ενότητα ή ΚΕΠ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΑΜΕΑ

1. Αίτηση του ενδιαφερόμενου ή του κηδεμόνα του ή άλλου εξουσιοδοτημένου ατόμου με συνημμένα τα δικαιολογητικά που αναφέρονται παρακάτω.

2.Δύο πρόσφατες φωτογραφίες

3. Γνωμάτευση Υγειονομικής επιτροπής  στην οποία  αναγράφεται απαραίτητα  ποσοστό αναπηρίας (67% και άνω) ή βεβαίωση απογραφής για τους δικαιούχους προνοιακών επιδομάτων, ή Aπόφαση Διοικητικού Διευθυντή Ασφαλιστικού Φορέα.

4.Φωτοτυπία ταυτότητας

5.Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 περί της ακριβούς διεύθυνσης του τόπου διαμονής. Στην ανωτέρω Υ.Δ. θα δηλώνεται επίσης η μη παραλαβή Δελτίου Μετακίνησης από άλλη Περιφερειακή Ενότητα ή ΚΕΠ.

About Ομάδα Σύνταξης 27582 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.