Θεία Λειτουργία στην ΦανερωμένηΘ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ

 

          Πλήθος πιστών  και φίλων του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω Δήμων “Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ” είχαν την τύχη και την ευλογία να παρευρεθούν στην Θ. Λειτουργία της  Κυριακής 12 – 8 – 2018, με επικεφαλής τον πρόεδρο και μέλη του Δ. Σ, στην Ι. Μ. Φανερωμένης Λευκάδας.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας έγινε αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών, φίλων του Συλλόγου και όλων των απανταχού Λευκαδίων. Στην τελετή αυτή παρευρέθη και ο βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς.

Αμέσως μετά προσφέρθηκε καφές στους παρευρισκομένους, στα πρόσωπα των οποίων  ήταν έκδηλη η ικανοποίηση για το όμορφο αυτό πρωινό.

Ο ηγούμενος της Ι. Μονής χοροστάτησε στη Θ. Λειτουργία και με ιδιαίτερη κατάνυξη μετέφερε της πατρικές ευχές του Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης κ. κ. Θεόφιλου.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21091 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.