Θανάσης Καραγιάννης στον Prisma 91,6: “Από την πρώτη στιγμή που σχεδιάστηκε η ομάδα είχαμε στο μυαλό μας να πάρουμε το Πρωτάθλημα.”


Στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6, μίλησε ο πρώην πρόεδρος του Tηλυκράτη Θανάσης Καραγιάννης για την πορεία της ομάδας.

“Από την πρώτη στιγμή που σχεδιάστηκε η ομάδα, καθώς  και η πορεία από το φετινό καλοκαίρι,  είχαμε στόχο να έχουμε μία καλή πορεία, να πάρουμε το πρωτάθλημα, να μπούμε στη διαδικασία των μπαράζ και πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα το παλέψουμε μέχρι τελευταία στιγμή.”

Η επόμενη μέρα του Τηλυκράτη δεν μας φοβίζει καθόλου,  εμείς κοιτάμε το σήμερα,  όσον αφορά την άνοδό μας στην football league, μπορεί να προκύψει με καθαρά αγωνιστικό τρόπο και ο άλλος είναι να καλύψουμε  κατά τον Αύγουστο την foodball league αν δεν υπάρξει συμμετοχή.

Σε κάθε ομάδα πρέπει να υπάρχει ένα σωστό σχέδιο και προϋπολογισμός, ενώ  ο κόσμος φαίνεται ότι επικροτεί τις προσπάθειες που κάνουμε και αυτό φαίνεται ιδιαίτερα αυτές τις μέρες στα μίνι διαρκείας, με τους φιλάθλους να  τα αναζητούν. Μάλιστα δεν παίρνουν ένα αλλά δύο προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα, οπότε αν την επόμενη μέρα έχουμε το εισιτήριο για την Football League, ήδη έχουμε σκεφτεί πως θα προχωρήσουμε, ωστόσο θα πρέπει να φανεί και έμπρακτα η αγάπη του κόσμου της Λευκάδας, αλλά και της περιφέρειας καθώς θα είναι μεγάλη τιμή για την ένωση με έχει μία ομάδα στην Football League.

Τέλος κάλεσε για άλλη μία φορά τους φιλάθλους του Τηλυκράτη να δώσουν το παρών στον κρίσιμο αγώνα με τον Ηρακλή και να στηρίξει την ομάδα όπως κάνουν σε κάθε βήμα.

About Ομάδα Σύνταξης 27591 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.