Θανάσης Καββαδάς: «Στις εκλογές που έρχονται η παράταξή μας θα κληθεί και πάλι από τον ελληνικό λαό να πάει τη χώρα μπροστά» VIDEO


Ομιλία Θανάση Καββαδά στο 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

«Στις εκλογές που έρχονται η παράταξή μας θα κληθεί και πάλι από τον ελληνικό λαό να πάει τη χώρα μπροστά»

 

«Η Νέα Δημοκρατία, 44 χρόνια μετά, εξακολουθεί να είναι το μεγάλο φιλελεύθερο κόμμα της χώρας. Είμαστε το κόμμα που στήριξε και στηρίζει το δημοκρατικό τρόπο ζωής και σκέψης. Είμαστε το κόμμα της συναίνεσης αλλά και το κόμμα των αρχών και των αξιών» υπογράμμισε ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς στην ομιλία του στο 12ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

«Ανοιγόμαστε στην κοινωνία. Λέμε με πραγματισμό την αλήθεια. Δεν μοιράζουμε υποσχέσεις που δεν μπορούν να υλοποιηθούν αλλά εξηγούμε το δρόμο για να μπορέσουμε να χτίσουμε όλοι μαζί, μια χώρα που θα έχει σταθερούς και δημοκρατικούς θεσμούς, μια χώρα Δικαίου, μια χώρα ευημερίας και Ανάπτυξης, μια χώρα ευκαιριών για όλους».

«Στις εκλογές που έρχονται η παράταξή μας θα κληθεί και πάλι από τον ελληνικό λαό να πάει τη χώρα μπροστά. Είμαστε όλοι εδώ, για να κάνουμε πράξη αυτά που οραματιζόμαστε, αυτά που σχεδιάζουμε, αυτά που προγραμματίζουμε» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Καββαδάς.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25720 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Η συντηρητική σοβαρή παράταξη της Νέας Δημοκρατίας -αν θέλει νάναι σοβαρή-θα πρέπει να αντιμετωπίσει το θέμα των εργασιακών σχέσεων σε επίπεδο πλήρους απασχόλησης και να αντιμετωπίσει επίσης με το προγκρόμ και τις προγραφές μαζικά κεφαλών που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση του Σύριζα σε ολλοκληρους κλάδους εργαζομένων με απειλές , πιθαναγκασμό για οικειοθελείς αποχωρήσεις επί προοπτικής σύνταξης μετά από 10 χρόνια , για να υπόσχεται θέσεις εργασίας προεκλογικά.
  Κάθε λογής διοικητικός παράγοντας προσορμίζεται πώς θα εξυπηρετήσει την Συριζαική παραπάνω επιδίωξη και προγράφει εργαζομένους μαζικά
  Αν πρόκειται η Νέα Δημοκρατία νά κάνει τα ίδια για να αιφνιδιάσει και αυτή τότεβας λείπει το βύσινο.
  Το φαινόμενο που με έναν νόμο Συριζα’ι’κό θα καταργούσε όλα τα μνημονιακά και την γενιά των 700 ευρώ θα την αναβάθμιζε σε 1000 -1500 ευρώ , και τελικά την έκανε γενιά των 350 ευρώ τον μήνα , αυτό το φαινόμενο το ζήσαμε και το είδαν οι πολίτες απ όλες τις όψεις. Τέτοια φαινόμενα δεν αντέχουννκαιβδεν θέλουν οι πολίτες να ξαναζήσουν.
  Ακόμα και τον τελευταίο χρόνο πρίν τις εκλογές του 2019 οι πολίτες περιμένουν -αυτές τις εκλογές- μήπως και κάτι βελτιωθεί μετεκλογικά με την
  Διαφαινόμενη δημοσκοπικά εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και την σύμπτηξη κυβέρνησης ή αυτοδύναμα ή με το κινάλ.
  Τέτοιο γενικευμένο προγκρόμ μαζικών κοινωνικών προγραφών , σαν το Συριζαικό , για την φτωχοποίηση των μέγιστων μαζών της Ελληνικής κοινωνίας μεταπολεμικά δεν έχει εξαπολυθεί.Μεταπολιτευτικά βέβαια δεν ξανάζησε η χώρα τέτοια φαινόμενα.
  Και καλά είναι να μην ξαναζήσει αντίστοιχα συριζαικά χρόνια.
  Με κυρίαρχο το ψέμα , την αντιστροφή απόφασεων δημοψηφίσματος ,τον προσχηματισμό ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.