Θέμα ημερών η στήριξη Νέας Δημοκρατίας στον υποψήφιο. Αναλυτικό ρεπορτάζ στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 στις 18:00.

Το νερό στο αυλάκι όπως όλα δείχνουν έχει μπει στο θέμα της στήριξης του υποψήφιου Δημάρχου από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας έπειτα και από την ξεχωριστή συνάντηση ενώπιον  της εκλογικής επιτροπής για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι εξελίξεις είναι πολλές και όπως πάντα έγκυρα και έγκαιρα θα μεταδοθεί από τους δημοσιογράφους Παναγιώτη Κουνιάκη και Σπύρο Φρεμεντίτη σήμερα στις 18:00 το απόγευμα στον Prisma 91,6.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 19037 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Αν η Νέα Δημοκρατία τραβηχτεί απ το μανίκι ώς πολιτικό κόμμα για να δώσει το χρίσμα υποψηφίου δημάρχου στην Λευκάδα , θα χάσει τον Δήμο σίγουρα και ορθά θα τον χάσει.
    Το ίδιο θσ γίνει και με το χρίσμα σε κάθε άλλη εκδοχή που δεν θα φέρει τα κριτήρια της θεσμικής γνωσιακής εκ τριβής των Δημοτικών θεμάτων συνέχειας
    Η μόνη περιπτωση να κερδίσει τον Δημο η Νέα Δημοκρατία στην Λευκάδα είναι το χρίσμα να δοθεί ώς ή θεσμική συνέχεια απαιτεί.
    Και θα είναι και μια ένδειξη σοβαρότητας της ΝΔ για τις βουλευτικές εκλογές .
    Οι πολίτες ελιναι υποψιασμένοι και βαρέθηκαν τις μηχανιστικές των ιδιοτικοτήτων των στοχεύσεων και μέσα στα κόμμστα και των μεσσιανισμών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.