Η υπόθεση των δίδυμων κοριτσιών πρωτοσέλιδο στους «Τhe Times» (φωτογραφίες)


Αγνοούμενα θεωρούνται τα δύο δίδυμα κορίτσια, ηλικίας εννέα ετών, όπου τα ίχνη τους έχουν χαθεί από την Δευτέρα που ξέσπασε η καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι. Το πρωί της Τετάρτης εξεδόθη Amber Alert για την αναζήτησή τους.

Ωστόσο, το θρίλερ επιτάθηκε όταν ο πατέρας τους, βλέποντας πλάνα ειδήσεων από τηλεοπτικό σταθμό εντόπισε τις δυο κόρες του να κατεβαίνουν από μια βάρκα η οποία μετέφερε πυρόπληκτους που είχαν πέσει στη θάλασσα προκειμένου να σωθούν. Όμως, όπως αργότερα αποδείχθηκε δεν ήταν τα δικά του παιδιά.

Τα ονόματα των κοριτσιών δεν υπήρχαν στη λίστα του λιμενικού με τους επιβαίνοντες στη συγκεκριμένη βάρκα, ο καπετάνιος υποστηρίζει ότι πίστεψε ότι ήταν μαζί με τα άλλα κοριτσάκια και τους γονείς τους, ενώ ο άνδρας που διακρίνεται δίπλα τους στη φωτογραφία υποστηρίζει ότι τα παιδιά είναι δικά του.

Οι γονείς των παιδιών έχουν επισκεφθεί όλα τα νοσοκομεία και τα νεκροτομεία αλλά δεν κατάφεραν και εκεί να εντοπίσουν τα παιδιά τους.

Σήμερα, οι «Times» δημοσιεύουν στην κεντρική σελίδα τους το θέμα για τα δύο δίδυμα κορίτσια που αγνοούνται.

Το δημοσίευμα περιγράφει πως οι δύο δίδυμες αδερφές παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε τουριστικό θέρετρο έξω από την Αττική το οποίο επλήγη από τη φωτιά και περισυνελέγησαν από ψαράδες της περιοχής, ωστόσο έκτοτε αγνοούνται.

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20118 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.