Η τοποθέτηση του Σπύρου Πολίτη για το ΤΕΙ Λευκάδας στο δημοτικό συμβούλιο

“Το θέμα του ΤΕΙ Λευκάδας αφορά ένα μεγάλο μέρος του τόπου μας”, ανέφερε στην παρέμβασή του ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Πολίτης, στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου 2017.

“Το θέμα αυτό απαιτείται να συζητηθεί με νηφαλιότητα χωρίς δεύτερες σκέψεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας, χωρίς κομματικές ακρότητες.”

Μάλιστα ο ίδιος συνεχάρη τον Κώστα Γληγόρη,  για την επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη για το τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών στη Λευκάδα, ενώ ανέφερε ότι τον βρίσκει σύμφωνο και ένα κομμάτι της ανάλυσης των πραγμάτων μέσα από την τοποθέτηση του Θωμά Καββαδά.

Ο Σπύρος Πολίτης επεσήμανε το 2013 η πρόταση της τότε Κυβέρνησης ήταν πλήρης κατάργηση των ΤΕΙ στη Λευκάδα, μάλιστα χωρίς καμία ανταλλαγή τμημάτων, ενώ σήμερα βασιζόμενη στην αλλαγή του σκηνικού έχουμε αντιπροτάσεις, δεν χάνουμε κάτι,  απεναντίας αντικαθίστανται τμήματα με κάποια άλλα.

Στο δίλημμα αν θέλουμε να επιλέξουμε μεταξύ ενός θνησιγενούς τμήματος ή κάτι καινούργιο εμείς επιλέγουμε το καινούργιο, ανέφερε,  ενώ εξήγησε αναλυτικά τι είναι τα τμήματα των διετών σπουδών, καθώς το ίδιο του το παιδί στην Αγγλία σπούδασε σε αντίστοιχα.

Ακούστε την τοποθέτηση του Σπύρου Πολίτη.

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20584 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.