Η συμπεριφορά του Αχιλλέα Μπέου στον αγώνα με τον Τηλυκράτη, σχολιάστηκε στο δημοτικό συμβούλιο


Την ενόχληση του για την συμπεριφορά του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου στην Λευκάδα με αφορμή τον αγώνα με τον Τηλυκράτη εξέφρασε ο Νίκος Βικέντιος στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης.

Ο ίδιος είπε ότι δεν τον βρίσκουν καθόλου σύμφωνο όσα είπε ότι “σε αυτό το γήπεδο πρέπει να μπουν αγελάδες”, λέγοντας ότι μπορεί την ευαισθησία του να την εκφράσει στον Βόλο και όχι στην Λευκάδα.

Ο δήμαρχος Λευκάδας κ. Δρακονταειδής  αναφερόμενος στο περιστατικό είπε: “έγινε ένας πολύ ωραίος αγώνας τον οποίο είχαμε ευχαριστηθεί όλοι, με τους Λευκαδίτες να έχουμε και την πίκρα μας που φάγαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό και αυτός ο τύπος, μόλις έληξε ο αγώνας και παρουσία του Υπουργού  αλλά και πολιτών είπε ότι εδώ μέσα δεν κάνει να βόσκουν ούτε γελάδια.”

Φυσικά του απαντήσαμε αναλόγως, καθώς σε κάποια αποστροφή του λόγου του είπε ότι σε προσωπικό επίπεδο  δεν μοιάζουμε, με τον ίδιο να του απαντά ότι ευτυχώς που δεν μοιάζουμε.

Ο καθένας κρίνεται από την συμπεριφορά του και από αυτό που είναι, ανέφερε.

Ο Σπύρος Πολίτης αναφερόμενος στο περιστατικό είπε ότι απάντησε στον κ. Μπέο και στις κατηγορίες του, καθώς για τον χλοοτάπητα, έπρεπε να γίνει αλλαγή της μελέτης και ταυτόχρονα όλοι ήξεραν ότι στις 22 του μήνα είχε ανακοινωθεί η εταιρεία που θα αναλάμβανε το έργο, συνεπώς ο κύριος Μπέος που φιλοξενήθηκε στην Λευκάδα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός σε όσα είπε, καθώς φιλοξενήθηκε πολύ καλά.

φωτό:lefkadapress

About Ομάδα Σύνταξης 27519 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.